Mladić (17) do detalja opisao krvavi pir u kojem je ubio majku, oca i brata: "Ubo sam ga, viknuo je tata"

 
A. R.
A. R.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Sedamnaestogodišnji Rikardo šokirao je prisutne svim detaljima koje je izneo tokom ispitivanja o tome kako je ubio svoju porodicu.

U svom priznanju, mladić je počeo detaljno da opisuje kako je izgledao krvavi pir.

"Onaj kog sam prvo morao da ubijem, bio je moj brat. Bio je u krevetu, okrenut na levu stranu prema prozoru. Prvi ubod sam mu zadao u grlo, on je uspeo da vikne 'tata'. Začepio sam mu usta i zadao mu još uboda", rekao je Rikardo.

Kako je rekao, njegov sledeći potez je bio da ode u sobu svojih roditelja.

"Upalili su svetlo, bio sam ispred njih sa nožem u ruci, rekli su mi da ostanem miran. Ušli su sa mnom u sobu mog brata i ja sam ih napao", dodao je.

Čim su ušli u sobu izbo je majku, a onda i oca, kojem je udarac zadao u vrat.

"Ubo sam ga u vrat, a onda sam mu opet zadao udarac jer nisam želeo da se muči. Isto sam uradio i sa majkom", opisivao je 17-godišnjak ubistva do detalja sa neverovatnom hladnoćom.

milano masakr porodica italija 17 godina sin Foto: printskrin/facebook

Nakon što je ubio roditelje i brata, nož je sakrio ispod jastuka. Prvo je pomislio da siđe dole i pozove pomoć, ali je onda odlučio da se vrati u sobu i zažmuri.

Mladić se ubrzo nakon počinjenog zločina našao pred tužiocem kojem je priznao da je roditelje i brata ubo "68 puta i da je to bilo uglavnom u vrat jer nije želeo da pate".

Nisam mislio da ću doći do te tačke da poželim da ih ubijem, ali sam u poslednje vreme mislio samo na smrt", rekao je Rikardo.

milano masakr porodica italija 17 godina sin Foto: printskrin/facebook

Prema rekonstrukciji događaja, njegov 12-godišnji brat i Rikardo su noć pre ubistva igrali "soni" bez ikakve naznake da će sutradan da se dogodi ovakva tragedija.

Najviše uboda je zadobio baš mlađi brat, kojeg je prvog i napao. Nakon što je mališan vrisnuo, u sobu su utrčali roditelji koji su sledeći izbodeni.

(Telegraf.rs)

Video: Snimak pada helikoptera oružanih snaga BiH u Jablaničko jezero

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mihailovic

    6. septembar 2024 | 16:45

    Ovog 17-snjeg debila samo smrtna kazna je za njega.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA