Prve fotografije iz policije dečaka ubice iz škole u Džordžiji: Bio opsednut krvoprolićima

 
A. P.
A. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Kancelarija šerifa okruga Barov u Džordžiji objavila je fotografije iz policijske stanice Kolta Greja (14), tinejdžera koji je juče usmrtio četiri, a ranio devet osoba u napadu u srednjoj školi Apalači.

Kolt Grej na footografiji, koja će mu biti stavljena u dosije, ima dugačku kosu koju je ofarbao u plavo i ne liči na nasmejanog dečaka bebećeg lica od pre dve godine iz spomenara.

Policija je uhapsila Greja ubrzo nakon napada u Vinderu. Protiv njega je pogidnuta optužnica sa četiri tačke za ubistvo i biće mu suđeno kao odrasloj osobi, potvrdile su vlasti u Džordžiji.

Grej je, kako prenosi "Dailymail", bio opsednut ranijim masovnim ubistvima u školama u Sjedinjenim Državama. Među njima je i zločin iz Parklanda (Florida), gde je Nikolas Kruz u školi usmrtio 17 osoba u februaru 2018.

"Grej se odmah predao kada su mu se suprotstavili pripadnnici obezbeđenja", rekao je Džad Smit, šerif okruga Barov.

Grej je na licu mesta usmrtio dva učenika i dvoje profesora. Napad je izvršio prvog dana škole posle letnje pauze. Policija je prilikom pretresa kuće osumnjičenog pronašla dokaze da je on bio opsednut masovnim ubicama.

Grej je od ranije poznat FBI zbog pretnji koje je upućivao. Policija istražuje motiv za napad kao i to kako je on došao u posed puške iz koje je izvršio krvoproliće.

(Telegraf.rs)

Video: Horor u Njujorku: Pucnjava u metrou, svuda krv, ima i ranjenih

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA