Žena i troje dece pronađeni mrtvi u automobilu: "Ovakvi slučajevi su vrlo teški"

 
M. P.
M. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Žena i troje dece pronađeni su mrtvi u automobilu u Vest Hejvenu u utorak uveče, prema informacijama šerifove kancelarije okruga Veber.

Kako javlja KSLTV, izgledalo je da su svi upucani iz vatrenog oružja.

Narednik Šon Ensli iz šerifove kancelarije izjavio je da je u 21.47 primljen poziv od člana porodice, koji je stigao na lice mesta i pronašao ženu i decu mrtve u automobilu na prilaznom putu ispred kuće.

Kada su zamenici šerifa stigli zatekli su 32-godišnju ženu, 4-godišnjeg dečaka I 2-godišnju i jednogodišnju devojčicu u automobilu. Svaka osoba imala je vidljive prostrelne rane, a policija je saopštila da "očigledno nije bilo nade za spas".

Poručnik Kolbi Rajan iz šerifove kancelarije rekao je u sredu ujutru da su tela prebačena u kancelariju medicinskog istražitelja kako bi se utvrdio glavni uzrok smrti. Rekao je da detektivi marljivo rade kako bi obradili dokaze u automobilu i kući. U automobilu je pronađen pištolj.

Žena je živela u toj kući, ali nisu objavljene dodatne informacije o njoj ili deci. Rajan je potvrdio da u kući žive i druge osobe, ali nije rekao da li je neko bio unutra kada su policajci stigli.

"Ovakvi slučajevi su vrlo teški za sve uključene, kao i za zajednicu", rekao je Rajan.

"Mislim, kad god mala deca umru na ovakav način, to je vrlo teško za naše policajce, naše zamenike, naš tim istražitelja, tim za ubistva i komšije."

Rajan je rekao da vlasti čekaju rezultate medicinskog istražitelja kako bi utvrdili da li će istraga biti vođena kao ubistvo ili nešto drugo.

Snimci sa kamera za video nadzor se prikupljaju kako bi se utvrdilo koliko dugo je automobil stajao na prilazu i kada su pucnji mogli biti ispaljeni.

(Telegraf.rs)

Video: Umro Bora Čorba: Legendarni roker i frontmen grupe "Riblja čorba"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA