Majka dečaka (1) za kog se mislilo da se utopio u Dunavu otkrila da je dobila novi DNK rezultat: "Neću stati"

 
A. R.
A. R.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Majka Bena Nidama, dečaka koji je pre 33 godine nestao, a za koga se smatralo da je pronađen u Dunavu, u Nemačkoj, prošle godine, kaže da joj je laknulo što leš ne pripada njenom dečaku i "zaklela se da svoju potragu neće obustaviti".

Nedavno je Keri dobila informaciju da je jedan Danac potencijalno njen Ben, ali su DNK analize pokazale da to nije istina.

Nakon što je primila razočaravajuću vest, rekla je za britanski Mirror, da neće zaustaviti potragu za nestallim sinom.

"Nikada neću odustati dok sam živa", rekla je Keri koja već pune 33 godine traga za svojim Benom, dečakom koji je sa nepune dve godine nestao na grčkom ostvu Kos.

Ona je čekala da joj jave da li je potpuni stranac njen sin Ben, ali se polcija Južnog Jorkšira oglasila i rekla da to nije moguće.

Ben Needham, nestao dečak, Kos Foto: Handout / AFP / Profimedia

"U srcu sam znala da to nije on, ali još uvek postoji ta nada, šansa. To može biti kada najmanje očekujete, uvek je moguće. Dakle, ovo je potpuno razočaravajuće", rekla je Keri.

Majka iz Šefilda je apelovala na ljude da nastave da se javljaju ako sumnjaju da poznaju ili su videli njenog Bena.

"Svaku informaciju ćemo uzeti sa dozom rezerve i spremni smo na DNK u svakom slučaju. Potraga se nastavlja i to mi uliva nadu", dodala je.

Podsetimo, Ben je nestao 1991. godine na grčkom ostrvu Kos gde se porodica iz Šefilda preselila kako bi živeli u "zemlji svojih snova". Mališan, tada star 21 mesec, igrao se ispred napuštene seoske kuće sa svojim automobilom. U tom trenutku na renoviranju kuće radili su dečakovi baka i deka.

Ben Needham, nestao dečak na Kosu Foto: Handout / AFP / Profimedia, Interpol

Od tada, porodica je pretražila ceo svet tražeći svog dečaka, ubeđeni da je otet.

Poslednja informacija bila je da je Ben pronađen u reci Dunav, u Nemačkoj, ali je ustanovljeno da to nije istina. Keri je tada rekla da je osetila olakšanje, a dok je čekala DNK analize, bila je "kao na iglama".

(Telegraf.rs)

Video: Šta sve do sada znamo o nestanku Ane Knežević

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA