Šokantni detalji sa suđenja mužu za zlostavljanje žene: Snimljen sa trojicom muškaraca kako je siluje 6 sati

 
A. R.
A. R.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Na francuskom sudu, gde uveliko traje suđenje Dominiku Pelikou (71) za silovanje i drogiranje svoje supruge u periodu od 10 godina, izneseni su novi dokazi koji su sve šokantniji od onih prethodnih.

Naime, na sudu je predstavljen snimak koji prikazuje još trojicu muškaraca koji zajedno sa Dominikom siluju Žizelu čak šest sati!

Takođe je otkriveno da je njegova bivša supruga i žrtva, zaražena polno prenosivom bolešću, a kada je rekla svom mužu, on je sugerisao da je bila neverna, piše Metro.

Domink je navodno koristio onlajn forum da regrutuje strance da posete njihov dom, prema policiji koja je pronašla razgovore na sajtu pod nazivom coco.fr, koji je od tada ugašen.

Njegova supruga Žizel (72) navodno je drogirana i silovana više od 100 puta, saopštio je sud.

Žizel se "ne seća" desetogodišnjeg zlostavljanja, koje je otkrila 2020. godine nakon što je policija pronašla stotine njenih slika na telefonu njenog supruga.

Gisele Pelicot Foto: Christophe SIMON / AFP / Profimedia

Na slikama i snimcima je navodno prikazano na desetine silovanja u porodičnoj kući u Mazanu, blizu Avinjona, u Francuskoj.


U selo su se doselili iz Pariza, dve godine nakon što je zlostavljanje počelo 2011. godine.

Karolin Darian, sada u svojim 40-im godinama, već je napisala knjigu o slučaju pod nazivom "Prestala sam da te zovem tata", koju je sudija citirao na sudu.

Caroline D. Florian P. Foto: Christophe SIMON / AFP / Profimedia

Takođe je rekla da je "progoni" strah da je njen otac možda dozvolio i muškarcima da je siluju nakon što je njene slike u "tuđem donjem vešu, na nekim fotografijama i u majčinoj odeći" pronađene na njegovom kompjuteru, piše Bild.

Fotografije su pronađene na Dominikovom računaru u fascikli pod nazivom "Oko moje ćerke, gola".

(Telegraf.rs)

Video: Prvi snimak nakon napada na decu u Francuskoj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA