Putin ima dva sina Ivana (9) i Vladimira (5) sa Alinom, oni žive izlovano u palatama i pod budnim okom FSB

 
A. P.
A. P.
 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 3

Vladimir Putin, predsednik Rusije, ima dva sina - Ivana (9) i Vladimira Mlađeg (5) sa gimnastičarkom Alinom Kabajevom i oni žive izolovano na jahti i putuju privatnim avionima.

Kako je preneo "Dailymail", pozivajući se na nezavisni istraživački medijski portal "Dosije Centar", dečaci su imali britanske i državljane Novog Zelanda kao guvernante ali nakon početka ruske invazije na Ukrajinu u februaru 2022. ruski predsednik je angažovao državljane južne Afrike da njegove sinove podučavaju engleski jezik.

Izveštaj je objavljen nakon što je Putin nedavno posetio jednu osnovnu školu u Sibiru, gde je đake na početku školske godine upozorio da je on loš primer za decu.

"Sinovi Vladimira Putina i Aline Kabajeve, Ivan i Vladimir Mlađi žive izolovano u rezidencijama, putuju luksuznim jahtama i privatnim avionima", navodi se u izveštaju i dodaje:

"O njihovoj bezbednosti se brinu oficiri Federalne službe bezbednosti, dadilje, guvernante i profesionalni učitelji, koji su uvek u njihovoj blizini. Braća imaju malo kontakata sasvojim vršnjacima i retko viđaju svoje roditelje".

Braća ne idu u školu i žive poput kraljevskih naslednika poslednjeg ruskog cara. Ovaj izveštaj će verovatno naljutiti Putina koji je postojanje svojih sinova krio od javnosti, a čak je odbijao i da prizna da je u vezi sa bivšom gimnastičarkom Kabajevom (41) i koja datira još od 2008. godine.

"Dosije Centar" tvrdi da poseduje Ivanove fotografije ali da je iz etičkih razloga odbio da ih objavi. Ivan je Putinov prvi sin koga je dobio posle tri ćerke - Marije (39), Katarine (37) i Luize (21). On je navodno rođen u jednoj privatnoj klinici u Švajcarskoj.

"Ura, konačno sin!, rekao je navodno Putin posle njegovog rođenja.

Vladimir Mlađi je rođen u Moskvi pod nadzorom švajcarskih lekara. Međutim, evidencija o Putinovim sinovima ne postoji u bazama podataka. Oni od rođenja imaju zaštićena dokumenta što se uglavnom čini za špijune ili ljude koji su pod zaštitom države.

Njihove datume rođenja zna samo njihova uža porodica. Oni ne lete redovnim letovima, imaju odvojene avione. Oni ne idu u vrtiće ili škole, njih podučavaju guvernante. Oni žive u rezidencijama koje čuva FSB, plove jahtama i voze se oklopnim vozovima. Jedna od palata nalazi se u Valdaju, usred šume, okružena je jezerima severno od Moskve.

"Desetine ljudi uključeno je u svakodnevni život predsednikove porodice: vozači, čuvari, učitelji, kuvari, piloti, treneri, konobari, pomoćnici i mnogi drugi", naveo je anonimni izor.

Reklama za angažovannje osoblja za njihovo podučavanje objavljenaje ranije ove godine. Tražena su dva učitelja engleskog jezika:

"Porodica živi u izolaciji ali kandidat će imati pristup teretani i teniskom terenu i prvo mora da prođe medicinske testove. Porodica preferira kandidate sa južnoafričkim pasošem. Radi se u izolaciji i angažovani ne sme da napušta teritoriju poslodavca", navedeno je u oglasu.

Učitelji imaju platu od oko 7.700 evra i uprkos tome većina njih se ne zadržava dgo na radnom mestu.

"Uprkos pokušajima Putin ne uspeva da zaštiti sinove od uticaja Zapada. Stariji sin Ivan voli Diznijeve crtane filmove i igra se imitirajući glavne junake", navodi se još u izveštaju i nastavlja:

Alina Kabaeva, Vladimir Putin Navodno su u vezi još od 2008. godine: Putin i Kabajeva Foto: Profimedia/Kremlin.ru / East2West News

"Poput prinčeva sinovi imaju odvojene vozače i automobile kao i poslugu. U palati imaju ponije i zečeve, igraju se sa lego kockama i ajpedima koji im služe za video pozive. Kao i Putin i deca imaju svoje posebne čaše iz kojih piju".

Letnji odmor mališani su proveli na jahti "Grejsful" sa mamom, a na nekoliko dana im se pridružio i otac u Finskom zalivu. Učitelji i dadilje bili su na drugoj jahti. Zimu oni provode u skijalištu kod Sočija.

"Poret luksuzne jahte i oklopnog voza Putinova porodica ima na raspolaganju nekoliko aviona i helikoptera".

Glasine da je Putin u emotivnoj vezi sa Kabajevom pojavile su se 2008. dok je on još bio u braku sa Judmilom, bivšom stjuardesom Aeroflota:

"Imam privatan život u koji ne dozvoljavam da se niko meša. To mora biti ispoštovano", rekao je on u jednom ranijem intervjuu.

(Telegraf.rs)

Video: Pitali su Putina kada će da se oženi, evo šta je on rekao

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    5. septembar 2024 | 17:28

    Zapadna propaganda da žive raskošno.......ako uopšte i postoje ta deca...

  • kiklop

    5. septembar 2024 | 17:46

    Neka je sa srecom sa naslednicima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA