"Bojim se da sam i ja bila drogirana": Pronađene nage slike ćerke Francuza koji je organizovao silovanje žene

 
A. R.
A. R.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Ćerka penzionera, koji je navodno drogirao svoju ženu kako bi je 72 muškarca silovala skoro 100 puta u periodu od 10 godina, rekla je sudu da se "boji da je i ona bila drogirana".

Tokom drugog dana suđenja Dominiku Pelikou (71), njegova ćerka Karolin Darijan napustila je sudnicu nakon što je sudija spomenuo da se na kompjuteru njenog oca nalaze njene gole fotografije.

"Uverena sam da sam bila drogirana, ali on to nikada neće priznati", rekla je za Le Parisien.

Kada je predsedavajući sudija Rodžer Arata počeo da čita detalje slika, Darijan – koja je bila u javnoj galeriji – srušila se u suzama i morala je da napusti zgradu suda na oko 20 minuta.

Darijan, sada u svojim 40-im godinama, već je napisala knjigu o slučaju pod nazivom "Prestala sam da te zovem tata", koju je sudija citirao na sudu.

Takođe je rekla da je "progoni" strah da je njen otac možda dozvolio i muškarcima da je siluju nakon što je njene slike u "tuđem donjem vešu, na nekim fotografijama i u majčinoj odeći" pronađene na njegovom kompjuteru, piše Bild.

Fotografije su pronađene na Dominikovom računaru u fascikli pod nazivom "Oko moje ćerke, gola".

Dominique Pelicot, Gisele Pelicot Foto-kolaž: Profimedia Benoit PEYRUCQ/AFP / Christophe SIMON/AFP


Domink je navodno koristio onlajn forum da regrutuje strance da posete njihov dom, prema policiji koja je pronašla razgovore na sajtu pod nazivom coco.fr, koji je od tada ugašen.

Njegova supruga Žizel (72) navodno je drogirana i silovana više od 100 puta, saopštio je sud.

Žizel se "ne seća" desetogodišnjeg zlostavljanja, koje je otkrila 2020. godine nakon što je policija pronašla stotine njenih slika na telefonu njenog supruga.

Na slikama i snimcima je navodno prikazano na desetine silovanja u porodičnoj kući u Mazanu, blizu Avinjona, u Francuskoj.

U selo su se doselili iz Pariza, dve godine nakon što je zlostavljanje počelo 2011. godine.

Gisele Pelicot Foto: Christophe SIMON / AFP / Profimedia

Policija je ovaj gnusan slučaj otkrila nakon što je Dominika uhvatio čuvar tržnog centra kako tajno slika žene ispod suknji.

Ovaj 71-godišnjak, koji tvrdi da ga je silovala medicinska sestra kada je imao devet godina, spreman je da se suoči sa "svojom porodicom i suprugom", rekla je njegova advokatica Beatris Zavaro.

Za Žizel će, međutim, ovo suđenje biti "užasno iskušenje", jer je to "prvi put da će morati da proživi silovanja koja je pretrpela više od 10 godina", rekao je njen advokat.

(Telegraf.rs)

Video: Šta sve do sada znamo o nestanku Ane Knežević

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA