Tramp: Melanija ima važnu ulogu u kampanji, a Baron bi mogao da bude ključan za pobedu na izborima

 
A. P.
A. P.
 
 
Čitanje: oko 4 min.
  • 0

Pitati Donalda Trampa, čoveka poznatog po tome što porodicu stavlja u središte svoje političke i poslovnekarijere, da li će bivša prva dama Melanija, učestvovati više u aktuelnoj kampanji, upalilo je sjaj u njegovom oku. i to na trenutak.

"Pa, voleo bih to. Ali to nije pitanje. Za mene je to gadan svet", rekao je Tramp šest nedelja nakon što mu je metak okrznuo uho u pokušaju ubistva.

"Nije toliko gadan za demokrate koliko je za mene. I voleo bih da moja porodica ne mora da ide tamo i da se suoči sa nekim stvarima za koje znate da se dešavaju. Melanija, duboko brine o zemlji. Ona će učiniti sve što je potrebno. Ali moja deca ne dobijaju tretman kakav bi trebalo", rekao je Donald Tramp u intervjuu za "Dailly mail".

Posetiti Mar-a-Lago van sezone je kao da se šunjate iza zavese Trampovog sveta. Klub je zatvoren do Noći veštica dok članovi letuju u manje vlažnim područjima Evrope ili Kalifornije. Pola travnjaka je počupano i ponovo zasejano. U pomoćnoj zgradi se menjaju pločice od terakote. Ali dnevna soba je košnica aktivnosti, centar poslovnog i političkog sveta Donalda Trampa.

Džared Kušner, Trampov zet i jedna od ključnih ljudi u administraciji i predizbornoj kampanji 2020. izlazi iz susedne sobe posle poslovnog sastanka. Korej Levandovski, koji se nedavnno priključio kampanji je takođe tu i gleda nešto na svom telefonu. Erik Tramp, sin i izvršni potpredsednik Trampove organizacije, ulazio je i izlazio nekoliko puta

Tramp je dao intervju kao deo strategije da održi medijski pritisak na Kamalu Haris, koja celih 38 dana kao kandidat demokrata nije davala intervjue medijima. Izgledalo je da njena taktika prolazi. Njeno prikupljanje sredstava dostiglo je rekordne nivoe i napredovala je ispred Trampa u nacionalnim anketama, a sve to bez rizika od bilo kakvog neprijatnog pitanja.

Tramp i njegov tim očekivali su medeni mesec kada su demokrate napustile Džozefa Bajdena (81) i on je insistirao da je zadovoljan načinom na koji se njegova kampanja odvija.

"Znate, nisu imali odbijanja na svojoj konvenciji. Videli ste brojeve", rekao je Tramp, misleći na ankete koje pokazuju da Kamala Haris nije dobila značajniju podršku nedelju dana nakon što su mediji bili fokusirani na demokrate tokom konvenncije u Čikagu.

"A razlog je to što ona neće ni sa kim razgovarati. Dakle, ili zato što ne može da objasni kako je promenila svaku politiku koju je imala, ili je nesposobna".

Tramp obično ne daje intervjue u dnevnoj sobi Mar-a-Lago. Njegov plafon sa zlatnim listićima, po uzoru na palatu u Veneciji odvlači pažnju. Zdanje se vodilo kao "zimska Bela kuća". To je ono što je postala kada je Tramp preuzeo dužnost 2017. ugostivši svetske lidere i upravljajući administracijom u pauzi između rundi golf partija daleko od Vašingtona.

Ovih dana Tramp je previše zauzet da bi odigrao partiju na 18 rupa. Kampanja je u punom zamahu. U međuvremenu, Tramp je eksperimentisao sa novom publikom, angažujući se sa Jutjuberima i drugim vrstama onlajn 'influensera,' zahvaljujući svom sopstvenom ekspertu za generaciju Z - sinu baronu koji ima 18 godina.

Melanija Tramp i sin Baron Uvek zajedno, skoro da se ne razdvajaju: Melanija i Baron TrampFoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

"On zna toliko o tome", rekao je, a oči su mu bile pune očinskog ponosa:

"Adin Ross, znaš, mislim, ja radim s nakim ljudima sa kojima nisam bio toliko upoznat, različite generacije. On poznaje svakog od njih. I imali smo ogroman uspeh".

Strim uživo sa Rosom snimljen je u Mar-a-Lagu i imao je više od 580.000 gledalaca uživo na svom vrhuncu, što ga čini trećim najgledanijim strimom na Kick platformi ove godine. Tramp je izgledao opušteno dok je birao listu za reprodukciju u Tesla sajber kamionu, pa čak i plesao sa Rosom na kraju.

Takođe je pokazao svoju drugu stranu kada se pojavio u omiljenom podkastu Barona Trampa - "This Past Weekend" sa Teom Vonom, u jednom trenutku govoreći o alkoholu i ilegalnim narkoticima.

"Da li je kokain jači?", upitao je bivši predsednik.

Tramp zaostaje za svojom rivalkom među mlađim glasačima, prema najnovijim anketama. Utvrđeno je da 32 odsto mladih od 18 do 29 godina planira da glasa za Trampa, u poređenju sa 48 odsto za Kamalu Haris (iako Tramp ukupno ima dva poena prednosti).

Ali Baron pomaže da se premosti taj jaz koristeći platforme koje su bile nove za Trampa, koji je naleteo na roblem kada je pokušao da ih opiše:

"Uradili smo tri neobična... Ne znam kako biste ih nazvali, ali to je platforma sa tri osobe koju ja ne poznajem. Ali tri osobe koje Barron poznaje veoma dobro", rekao je Tramp i nastavio:

"Sve ih zapravo naziva svojim prijateljima, jer je to druga generacija koju gledaju na televiziju na isti način kao što smo mi odrastali gledajući internet ili kompjuter, zar ne?".

Kao i njegova majka zaštitnica, Baron se retko pojavljivao sa ocem. Melanija je pažljivo birala trenutke. Dobila je gromoglasan prijem na partijskoj konvenciji u Milvokiju i dala javnu izjavu nakon pokušaja ubistva njenog supruga, pozivajući ljude da se sete da ljubav vredi više od političkih razlika.

Što se Trampa tiče, jedno je da on primi metke i palice od cigala, još jedan za njegovu porodicu da bude na liniji vatre.

"Moja deca su toliko odustala, a sve što su uradili je da su ih optužili za Rusiju, Rusiju, Rusiju i sve ove podvale, znate, dezinformacije, dezinformacije. Na želim da budu povređeni zbog užasih stvari koje demokrate rade".

(Telegraf.rs)

Video: Tramp poručio pristalicama: Idite kući, idite u miru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA