Dečak (10) zbog igrice usmrtio bivšeg gradonačelnika (82) i njegovu ćerku (31): Jeziv zločin u Luizijani

 
A. P.
A. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Džo Kornelijus Stariji (82) i njegova kćerka Keiša Majls (31) pronađeni su mrtvi u nedelju ujutru nakon što je policija dobila poziv iz kuće bivšeg gradonačelnika Mindena u Luizijani. Dečak star 10 godina je zadržan u pritvoru.

Pn je kako prenosi "Miror", priznao da je izvršio dvostruko ubistvo vatrenim oružjem. Šef policije Džared Mekajver potvrdio je da je dečak u srodstvu sa žrtvama ali nije otkrio više detalja. Takođe, motiv ovog svirepog zločina se i dalje istražuje. Prema nepotvrđenim navodima dečak je reagovao na zabranu izgranja igrica.

"Naš grad je u šoku. Kako dete staro 10 godia može da bude toliko zlonamerno", rekao je on i portvrdio da mališana sada očekuje optužnica sa dve tačke za ubistvo prvog stepena.

Za sada nije jasno da li dečak ima pravnog zastupnika.

"U vreme zločina u kući je bilo još jedno dete staro šest godina i ono je nepovređeno", dodao je šef policije.

Baka uhapšenog dečaka je bila prisutna prilikom ispitivanja. Žrtve su usmrćene sa više metaka iz dva pištolja. Ubijeni Džo Kornelijus je bio poznati aktivista u zajednnici i član Gradskog veća. Privremeno je obavljao funkciju gradoačelnka 2013. posle smrti aktuelnog šefa gradske vlade.

Oglasio se i Nik Koks, sadašnji gradonačelnik, koji je odao počast žrtvama:

"Godine službe Džoa Kornelija u Mindenu obeležene su njegovom posvećenošću i posvećenošću poboljšanju naše zajednice. Hajde da se okupimo kao zajednica da mu odamo počast i podržimo jedni druge u ovo vreme tuge", naveo je on.

(Telegraf.rs)

Video: Žena je vozila auto i "izvozala" pola policijske stanice po kraju: Begunci objasnili kako se vozi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA