Otkrivena gnusna prepiska između Francuza i muškaraca koji su mu silovali drogiranu ženu: "Ti si kao ja..."

 
A. R.
A. R.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Istraga u slučaju Dominika Pelikota, koji je organizvao na desetine muškaraca i pozivao ih da siliju njegovu drogiranu ženu Žizel u snu, otkrila je i deo prepske koju je muž razmenjivao sa zlostavljačima svoje supruge.

"Ti si kao ja - voliš silovanje", navodi se u prepiskama između Dominika i ostalih muškaraca sa kojima se dogovarao oko silovanja svoje supruge, piše Daily mail.

Nakon četiri godine od hapšenja, 71-godišnji Francus se našao na optuženičkoj klupi pred sudijom, zajedno sa 50 muškaraca koji su se odazvali njegovom mračnom pozivu.

Pelikotu se sudi u francuskom gradu Avinjonu, blizu njegove kuće u Mazanu.

Policija je tokom istrage otkrila više od 20.000 fotografija na kojima je Žizel zlostavljana od strane 72 stranaca, od kojih je 50 identifikovano.

Slike prikazuju besomučno žensko telo, iznureno, kako leži na krevetu, drogirano od strane njenog supruga.

Nakon hapšenja, 2020. godine, skoro deceniju nakon što je Žizel proživljavala pakao, tek je 2021. godine saznala mračnu istinu.

"Gadi mi se, osećam se prljavo, ukaljano, izdano. Bio je cunami, kao da me je udario brzi voz", rekla je Žizel na suđenju kada je otkrila svoj pravi uzrok fizičkog i psihičkog stanja.

Drogirao suprugu pilulama za spavanje

U početku je Dominik P. drogirao svoju suprugu pilulama za spavanje kako bi je mogao da je zlostavlja "određenim seksualnim praksama koje je ona odbila". Tada je otkrio da je "uživao kada je video da mu neko drugi dodiruje ženu".

Koristio je internet forume da pozove strance u njihovu spavaću sobu da mu siluju ženu. Neki su to uradili jednom, neki više puta. Nisu smeli da se parkiraju ispred kuće, da nose parfem ili da puše da komšije i supruga ne bi primetili.

Porodica je mislila da Žizela ima Alchajmerovu bolest

Tokom 10 godina posetila je nekoliko doktora, uvek u pratnji supruga, koji je uvek objašnjavao gubitak svesti i zamračenje kao znak stresa. Rođaci su čak strahovali da Žizela pokazuje prve znakove demencije.

Njen muž je na kraju osuđen nakon što je snimao ženama ispod suknje u supermarketu. Policija je tada pogledala u njegov kompjuter i otkrila da je Dominik snimio silovanja svoje supruge i pažljivo kategorizovao video snimke na svom kompjuteru. Ovo je omogućilo istražiteljima da dokažu 92 zločina i identifikuju 51 osumnjičenog. Sada im se zajedno sudi.

Njih dvoje su bili par 50 godina. Žizela je podnela zahtev za razvod braka i sada se u sudnici suočava sa svojim silovateljima.

(Telegraf.rs)

Video: Šta sve do sada znamo o nestanku Ane Knežević

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA