Ćerka Francuza koji je drogirao ženu i davao da je siluju, u knjizi sve otkrila: Prestala sam da te zovem tata

 
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Dominik P. (71) je tokom 10 godina svoju ženu Žizelu (72) svakodnevno izlagao zlostavljanju i silovanju. Dozvoljavao je da je na desetine stranaca siluje u njihovom bračnom krevetu nakon što ju je drogirao. Ukupno 51 navodni silovatelj, zajedno sa njenim suprugom, nalazi se na suđenju u Avinjonu u Francuskoj. Svakom od njih preti 20 godina zatvora.

Muškarac iz Mazana, trenutno se nalazi na suđenju koje je počelo juče, i privuklo pažnju iz celog sveta.

Njegova ćerka je objavila knjigu "Prestala sam da te zovem tata" (Et j’ai cessé de t’appeler Papa) pod pseudonimom Karoline Darian.

"Pratio me je u školu svakog jutra, vodio na časove plesa. Kada bih uveče izašla, on bi dolazio po mene usred noći kako ne bih išla autobusom. Otac je bio pun podrške. Šalili smo se, pričali smo. Bili smo bliski....", navodi se u knjizi.

Drugo dvoje dece kažu da nikada nisu u njegovom ponašanju videli nikakvu naznaku da je spreman na ovako gnusno delo.

Istraga je otkrila da ovaj događaj nije prvi slučaj te vrste, već da je 1991. godine bio optužen za jedan seksualni delikt. Takođe, bio je optužen pokušaj silovanja u 1999. godini, što je priznao nakon DNA analize.

Dominik je rođen 27. novembra 1952. godine u Francuskoj, a uhapšen je 2020. godine. Sa Žizelom je bio u braku od 1973. godine. Iz braka koji je trajao skoro pet decenija, do njegovog hapšenja, imaju troje dece.

Suđenje Dominiku je počelo nakon druge i opsežne istrage. Naime, u septembru 2020. godine muškarca je zaustavila policija jer je snimao kamerom žene u lokalnom supermarketu.

Sa sobom je nosio malu kameru koju je stavljao ženama ispod suknji.

Tako je policija pristupila njegovom telefonu, kompjuteru i hard diskovima na kojima su zatekli pravi užas.

Muškarac je ponovo uhapšen u novembru 2020. godine, a njegova supruga je tada pozvala policijske službenike i svog muža okarakterisala kao "tihog". Navela je i da je bio u penziji i da su u braku 50 godina.

Nažalost, Žizela sve godine svog zlostavljanja nije bila svesna silovanja i svoje situacije. Ubrzo je došla u centar zbivanja.

Gisele Pelicot Foto: Christophe SIMON / AFP / Profimedia

U Dominikovom telefonu i kompjuteru pronađeno je na hiljadu razmena koje su se odvijale na besplatnom sajtu za ćaskanje (coco.fr) i u specifičnoj sobi za ćaskanje. Tu su se vodili razgovori o seksualnim odnosima koja su u stvarnosti bila silovanja.

Istražitelji su otkrili da je od 2011. godine, Dominik svojoj ženi stavljao tablete u hranu tokom večere. U pitanju je bio lek koji leči anksizonost i nesanicu. Nakon što bi zaspala, on je puštao muškarce iz prethodnog pismenog dogovora i dozvolio da mu siluju onesvešćenu ženu.

(Telegraf.rs)

Video: Dačić iz Kine: "Dogovorene aktivnosti u oblasti unutrašnjih poslova"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA