Misteriozni nestanak i smrt Katarine: Nađena je bez odeće u kamenolomu, danima niko nije primetio da je nema

 
A. M.
A. M.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Nestanak 43-godišnje Katarine u Slovačkoj već je bio veoma čudan, ali pronalazak njenog tela i uslovi u kojima je nađeno učinili su istragu još komplikovanijom. Policija sumnja da ju je neko ubio.

Katarina je nestala bez traga krajem jula. Međutim, potraga za njom pokrenuta je tek nekoliko dana kasnije, jer niko nije shvatio da je nestala. Prijatelj je mislio da je u kući roditelja, dok su roditelji mislili da je kod prijatelja.

"Katarina je imala stalno prebivalište u Trenčinu, ali je dugo živela kod prijatelja u Trenčinskim Miticama u njegovoj kući. Baš pre nestanka, bili su zajedno u njegovoj kući. Ujutru, kada se probudio, njen nije bilo i nije mu napisala gde je otišla. Barem je on to rekao njenoj majci kada ju je sreo u prodavnici četiri dana kasnije", rekao je porodični prijatelj za medije.

On je dodao da prijatelj nije tražio Katarinu i da je shvatio da je nestala tek nakon što se susreo sa njenom majkom.

Policija je odmah pokrenula potragu, ali je bila bezuspešna. Njeno telo pronašli su prolaznici više od mesec dana kasnije.

Da li je Katarina ubijena?

"Telo ni na jedan način nije bilo sakriveno. Ležala je na zemlji, potpuno gola, jedna ruka joj je bila ispod glave. Policija je pronašla njenu odeću oko 50 metara dalje. Pored njenog tela bilo je bačeno puno opušaka", ispričao je svedok.

On pretpostavlja da je Katarina umrla istog dana kada je nestala, ali to tek treba istraga da potvrdi.


Porodica takođe veruje da ju je neko ubio, dok policija istražuje slučaj kao ubistvo.

Njena sestra Danijela rekla je da je užasno ovo što proživljavaju.

"Znamo da se u poslednje vreme družila sa čudnim, nezaposlenim ljudima. Ali to ne mora ništa da znači", dodala je Danijela.

Policija je potvrdila da telo pripada nestaloj 43-godišnjoj ženi, ali da u ovom trenutku ne mogu da pruže više informacija.

(Telegraf.rs)

Video: Potraga za telom Ane Knežević

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA