Devojčica (8) pozvala policiju zbog mamine ludačke vožnje: "Traži vodu da uleti automobilom"

 
M. P.
M. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Devojčica od 8 godina iz Prajnvila u Oregonu pozvala je hitne službe sa zadnjeg sedišta automobila svoje majke kako bi prijavila da žena vozi neodgovorno, tražeći "vodu u koju bi mogla da uleti", saopštila je policija Springfilda (SPD).

Zvaničnici SPD-a rekli su da su policajci reagovali oko 20.30 25. avgusta u oblasti Gejtvej nakon što su primili prijavu o neodgovornom vozaču, javlja KEZI News.

Vozač, identifikovan kao Kemi Kolin Sorensen (43), navodno je prolazila kroz crvena svetla i kretala se prema istoku na auto-putu Beltlajn ka Springfieldu, rekli su policajci.

Vlasti su navele da je maloletnica u vozilu pozvala 911 da prijavi majčinu neodgovornu vožnju, a policajac iz Springfilda je uočio vozilo, plavi "Subaru", dok je bilo zaustavljeno na crvenom svetlu.

Sorensenova je navodno ubrzala kada je policajac pokušao da je zaustavi, nastavljajući ka jugu, vozeći agresivno i nepredvidivo, skrećući kroz saobraćaj, saopštila je SPD.

Vlasti su dodale da je Sorensenova naglo stala usred raskrsnice i da su policajci prišli njenom vozilu.

Maloletnica su policajci bezbedno preuzeli sa zadnjeg sedišta vozila, a Sorensenova je uhapšena, rekli su zvaničnici SPD-a.

Prema policijskim i sudskim zapisima, Sorensen je prevezena u zatvor okruga Lejn gde se suočava s optužbama koje uključuju bežanje ili pokušaj izbegavanja policajca, neodgovornu vožnju, vožnju pod uticajem opijata i dva slučaja neodgovornog ugrožavanja drugih osoba.

Video: Jež pije vodu na Slaviji: Prolaznici zastaju, on se ne pomiče

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA