Karolina ubila sina Aleksandra (6), pa pokušala da ubije još jednog muškarca: Komšije kažu da su bili čudni

 
A. R.
A. R.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Karolina Žuravska (41) optužena je za ubistvo šestogodišnjeg sina Aleksandra Žuravskog i pokušaj ubistva 67-godišnjeg muškarca istog dana.

Policija je u četvrtak uveče pozvana u porodičnu kuću u oblasti Gendros, u Svonsiju, a naoružani policajci su bili na licu mesta. U kući su zatekli malog Aleksandra koji je bio mrtav.

Uplakana Karolina pojavila se na sudu za prekršaje u Svonsiju u sivoj dukserici, sa modricom ispod levog oka, optužena za ubistvo i pokušaj ubistva, piše Mirror.

Sudija Mark Lejton saslušao je majku, a ona će se sutra ujutru pojaviti na sudu u Svonsiju.

"Ovo je uznemirujući incident koji je bio ogroman šok za lokalnu zajednicu. Lokalna zajednica je bila izuzetna u svojoj podršci našoj istrazi i mi bismo želeli da im se svima zahvalim na strpljenju tokom ovih nekoliko traumatičnih dana. Prisustvo policije će biti zadržano u lokalnoj oblasti tokom narednih dana kako bismo pružili savete i uveravanja. Naše misli su sa Aleksandrovom porodicom i prijateljima u ovom teškom trenutku", rekao je glavni nadzornik Kris Traskot, komandant divizije za Svonsi i Nit Port Talbot.

U odavanju počasti, Aleksandrova porodica je rekla da je dečak bio "veoma pametan i veoma zreo" i da je govorio engleski i poljski, a nastavnici u njegovoj školi opisali su ga kao "veoma voljenog".

"Voleo je da se igra sa svojom mlađom sestrom i da se igra sa svojim psom Dejzijem. Aleksandar se uvek lepo ponašao i nikada nije bio nevaljao. Bio je veoma pametan i veoma zreo za svoje godine. Odlično je razumeo sve", dodali su.

"Užasnuti smo saznanjem o tragičnoj smrti Aleksandra. Aleksandar je bio divan, odlučan mali dečak čija su upornost i pozitivno držanje osigurali njegov uspeh u svemu što je preduzeo", rekao je Betan Peterson, direktor osnovne škole Vhitestone.

On je dodao da je Aleksandar bio izuzetno voljen i popularan dečak među svojim vršnjacima, osobljem i svima koji su ga poznavali.

Komšije kažu da se porodica uselila na imanje u slepoj ulici tokom prošle godine i da su poreklom iz Poljske.

Stariji par je živeo u bungalovu godinama, a onda su se oni ne tako davno uselili. Nisam ih poznavao, ali izgledali su pomalo čudno. Deca bi se uvek pozdravila", rekao je jedan komšija.

(Telegraf.rs)

Video: Šta sve do sada znamo o nestanku Ane Knežević

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA