Uhodio bivšu devojku (28) i ubio je na vratima stana: Vrištala je, ostao je otisak prsta na zvonu

 
J. V.
J. V.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Još jedno ubistvo žene desilo se u Berlinu.  I opet je femicid počinjen nožem. U večernjim satima muškarac je na krajnjem istoku prestonice nožem izbo svoju bivšu partnerku (28). Ona je majka dvoje dece. Njegov "motiv“: razočaranje u ljubav.

U sredu kasno uveče muškarac je brutalno izbo svoju bivšu ženu ispred stambene zgrade u Berlin-Zelendorfu. Ona je umrla od teških povreda.

Mesto zločina ovog puta: Dolgenseštrase u Berlin Fridrihsfeldu. Ubica (45) je napao svoju bivšu devojku na vratima njenog stana. Pozvonio je, ona je otvorila i  odmah je ubo mladu ženu nožem.

Komšije su čule vrištanje žrtve i obavestile policiju. Žena je krvarila u hodniku ispred vrata svog stana. Teže povređenu osobu zbrinuli su lekari Hitne pomoći. Reanimirana je i odvezena u bolnicu. Međutim, tamo je umrla nešto kasnije.

Nakon zločina, napadač je pobegao. Sat vremena kasnije, policajci su ga uhapsili dva kilometra od mesta zločina u blizini stanice metroa.

"Optuženi je bivši partner žrtve“, potvrđuje Sebastijan Bihner, portparol berlinskog javnog tužilaštva.

Osumnjičeni je poreklom iz Turske, dok je žrtva iz Grčke. Žena je imala dvoje dece, koja su u vreme ubistva bila sa biološkim ocem.

Na pitanje medija da li je bivšem dečku zakonski bilo zabranjeno da prilazi ženi (kao u slučaju Zelendorf), Bihner je rekao: "Ne. Ali žena je podnela žalbu protiv svog bivšeg partnera zbog uhođenja".

Žena očajnički pokušala da dobije pomoć od komšija. Krvavi otisak prsta se vidi na zvonu na vratima. Vrata stana je zapečatila  6. odeljenje za ubistva.

(Telegraf.rs / Bild)

Video: Snimak sa lica mesta: Stravičan zločin u Hratskoj, muškarac presudio sebi nakon ubistva supruge

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA