Bivšoj ženi zario nož u srce nasred ulice, pa seo i zapalio cigaretu: "Jesam z******, ali šta je ona uradila?"

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Muškarac (50), koji je ubio svoju bivšu suprugu Nurhan B. (36) na ulici u Berlinu, zarivši joj nož u srce je nakon krvavog zločina seo na trotoar i zapalio cigaretu.

Stravična smrt mlade žene, majke četvoro dece, šokirala je Nemačku i čitav svet. Nurhan je svog supruga napustila nakon što je duže vremena trpela nasilje. Osumnjičeni je čak imao izrečenu meru zabrane prilaska, koju je prekršio u sredu uveče i oko 20.30 je napao bivšu suprugu nedaleko od zgrade gde je živela nakon razvoda.

U pomoć su priskočili prolaznici i komšije, ali za nesrećnu ženu nije bilo spasa. Bivši muž joj je zadao više uboda nožem u predelu vrata i grudi i lekari nisu za nju ništa mogli da učine. Izdahnula je u bolnici.

Prema pisanju Bilda, ubod u srce bio je fatalan za mladu Nurhan, koja je osumnjičenom rodila četvoro dece.

Jedna prolaznica je pokušala da pomogne Nurhan, bacivši se na pomahnitalog muškarca. Uspela je da ga odvoji od Nurhan koja se sručila na zemlju.

Dok policija nije stigla na mesto zločina, osumnjičeni je seo na trotoar i zapalio cigaretu. Na manje od metar od njega prolaznici su pokušavali da spreče da Nurhan iskrvari. Ubica je za to vreme pričao sam sa sobom.

"Jesam, z****** sam, ali šta je ona uradila? Spavala je sa drugim! Moje je pravo da je kaznim", govorio je pomahnitali ubica.

Nije poznato kada su se ubica i žrtva tačno rastali, kao ni gde su bila deca u trenutku zločina. Istragom je ustanovljeno da je ubica čekao Nurhan kod zgrade i da ju je napao kada je napustila objekat. Na manje od 50 metara od ulaza zadao joj je kobni ubod u srce.

Tužilaštvo je potvrdilo da je postojala mera zabrane prilaska i da je Nurhan osumnjičenog više puta prijavljivala za nasilje.

(Telegraf.rs)

Video: Duarte sa bele tačke doneo prednost Zvezdi protiv Napretka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srdjan

    31. avgust 2024 | 14:46

    klasika kod njih dok voljim voljim kad nevolim koljim

  • Перагеније

    31. avgust 2024 | 15:00

    То се догађа САМО на Западу.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA