Bizarna policijska teorija: Evo kako je najverovatnije popularnom mladiću glava odsečena motornom testerom

 
M. P.
M. P.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Pojavila se bizarna sumnja u uzrok smrti momka kome je glava odsečena motornom testerom

Misterija oko smrti Arona E. (24), koji je preminuo od obezglavljivanja motornom testerom, postaje sve bizarnija.

Naime, kako piše Bild, Aron E. mogao je umreti tokom izazova sa motornom testerom. Sada istražioci ispituju odgovarajuće tragove.

Telo Arona E. pronađeno je 18. avgusta na alpskoj livadi u Južnom Tirolu u Italiji. Leš je bio dva metra od njegovog automobila "micubiši Pajero". Takođe, na udaljenosti od jednog i po do dva metra ležala je motorna testera koja mu je očigledno nanela smrtonosne povrede vrata.

Prema navodima lokalnih novina Dolomiten, donji deo pantalona Arona E. i njegove bele patike nisu imale tragove krvi, dok je pertla na desnoj cipeli bila odvezana.

Da li ga je neko pratio?

Svedoci izveštavaju da su neposredno pre incidenta čuli zvuke dva vozila iz pravca livade. Sada policija traži barem jednu osobu koja je mogla da prati 24-godišnjeg preminulog ujutru na dan nesreće.

Prema informacijama Bilda, neki pojedinci su već preduzeli pravne mere radi zaštite.

Kako je Dolomiten izvestio u četvrtak, vrlo vešt plesač, koji je bio šumar po zanimanju, mogao je otići na udaljeno mesto na visini od 1.600 metara zbog zabave. Moglo bi se raditi o takmičenju u otvaranju flaše piva motornom testerom ili sečenju drveta. O tome se barem priča u selu. Pozadina ovog događaja je trenutno potpuno nejasna.

Bio na zabavi tokom noći

Prema medijskim izveštajima, takođe je nejasno da li je mesto gde je telo pronađeno i mesto nesreće. Na terenskom vozilu Arona navodno su pronađeni tragovi krvi.

Prema informacijama Bilda, karabinjeri trenutno čekaju toksikološki izveštaj forenzičara. Izveštaj treba da pokaže da li je Aron konzumirao drogu ili bio pod jakim uticajem alkohola. Pre tragedije, mladi Tirolac je noć proveo na zabavi u planinskom selu Barbian.

Tužilaštvo isključuje mogućnost tuđe odgovornosti

U petak 30. avgusta, tužilaštvo u Bolcanu saopštilo je: "Prema dosad obavljenim istragama i rezultatima obdukcije, može se pretpostaviti da je smrt Arona E. posledica povrede glave koju je izazvala motorna testera pronađena pored tela. Nema naznaka o tuđoj odgovornosti."

Pronađeni biološki tragovi na motornoj testeru pripadaju isključivo preminulom.

Da li mobilni telefon krije odgovore na neka pitanja?

Odgovor na pitanje o poslednjim satima popularnog mladića trebalo bi da da pregled podataka sa njegovog mobilnog telefona. Trenutno je poznato samo da je Aron sa četvoricom prijatelja iz Barbiana otišao taksijem do Terentena, udaljenog 45 kilometara, gde je stigao oko 3.30. Vreme njegove smrti na livadi trebalo bi da bude između 5 i 6 sati.

Planinari su pronašli telo oko 9 sati i obavestili policiju.

(Telegraf.rs)

Video: Rupa bukvalno progutala automobil nasred puta: Složio se kao lego kockica

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA