Jeziv snimak otmice: Invalida oteli s ulice i odveli u drugi grad da prosi, tukli ga ako ne zaradi dovoljno

 
M. P.
M. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Četrdesetogodišnjeg muškarca, koji ima motoričke i druge zdravstvene probleme, otele su 27. avgusta tri osobe sa parkinga jednog supermarketa u Temišvaru i odvele u Kluž, gde je bio prisiljen da prosi. Prema rečima istražitelja, bio je prebijan ako ne bi sakupio dovoljno novca, prenose Digi 24 i Opinia Timișoarei.

"Četrdesetogodišnjaka su trojica muškaraca nasilno otela sa parkinga trgovačkog društva i odvela u grad Kluž-Napoku kako bi ga ga eksploatisali kroz prosjačenje, pri čemu bi novac koji bi žrtva dobila od sažaljivih prolaznika završio kod njih trojice", saopštila je policija Timiša.

Ovo nije prvi put da je ista žrtva oteta i prisiljena na prosjačenje, navodi Antena Observator.

"Ovo se dešavalo i ranije tokom više godina, kada je oštećeni bio više puta izložen fizičkom nasilju u danima kada ne bi sakupio željenu sumu novca od prosjačenja", saopštio je IPJ Timiš.

Policija je uspela da identifikuje i locira osumnjičene, trojicu muškaraca uzrasta 24, 33 i 44 godine, svi iz Kluž-Napoke.

Sva trojica su privedena i smeštena u pritvor. Oni su osumnjičeni za eksploataciju radi prosjačenja na račun osobe sa fizičkim invaliditetom putem fizičke prinude.

(Telegraf.rs)

Video: Twin slalom: Neviđeni snimci driftovanja iz drona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA