Policija posle potere ubila muškarca, pa u automobilu pronašla mrtvo dete: Nejasno ko je upucao osmogodišnjaka

 
M. P.
M. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Mrtvo osmogodišnje dete pronađeno u vozilu muškarca kojeg je policija ubila na mostu između Nju Hempšira i Mejna na autoputu I-95

Muškarca koji je bio u bekstvu zbog ubistva žene u Nju Hempširu ubila je policija na mostu koji povezuje ovu američku saveznu državu sa Mejnom, saopštile su vlasti u četvrtak. U muškarčevom automobilu, sa ranama od vatrenog oružja, pronađeno je mrtvo osmogodišnje dete.

Most preko reke Piskatakva duž autoputa I-95 ponovo je otvoren u četvrtak ujutru nakon što je bio zatvoren oko sedam sati, saopštila je Državna policija Mejna. Saobraćaj je bio zagušen na obe strane, jer su vozači bili preusmereni na dva druga mosta, javlja AP.

Most Piskatakva povezuje Portsmut u Nju Hempširu sa Kitrijem u Mejnu, a svakodnevno ga pređe na desetine hiljada vozila.

Muškarac je, kako se veruje, tokom noći ubio ženu u kući u Troju, Nju Hempšir, mestu oko 160 kilometara udaljenom od mosta, a zatim se odvezao do mosta, naveo je državni tužilac Džon Formela u saopštenju.

"Rano jutros policija je stupila u kontakt a odraslim muškarcem na mostu u incidentu koji je završio time da je muškarac ubijen. Kancelarija Državnog tužioca Mejna sad istražuje taj incident u koji je umešana policija", navodi se u saopštenju.

"Policija na mostu je takođe pronašla osmogodišnje dete koje je bilo smrtno pogođeno" u muškarčevom vozilu, dodaje se u saopštenju. Tačne okolnosti "ostaju predmet aktivne istrage."


Nije postojala pretnja po javnost, a most je ostao zatvoren u oba smera zbog istrage, navodi se u saopštenju.

Imena nisu objavljena.

Prema podacima Ministarstva saobraćaja Mejna, između 70.000 i 80.000 vozila koristi most Piskatakva svakog dana.

(Telegraf.rs)

Video: Twin slalom: Neviđeni snimci driftovanja iz drona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA