Omiljenom mladiću glava odsečena motornom testerom: Previše stvari je čudno, odmah pokrenuta istraga ubistva

 
M. P.
M. P.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Usred idilične planinske livade u Terentenu u Južnom Tirolu u Italiji pronađeno je telo šumskog radnika Arona E. (24). Telo je bilo prekriveno krvlju, na vratu je zjapila rana, a glava je bila gotovo odsečena. Sada se vodi istraga zbog ubistva.

Planinari su pronašli telo, javlja Bild. Prva pretpostavka policije bila je da se Aron delimično obezglavio motornom testerom tokom šumarskih radova. Međutim, istražitelji su ubrzo postali sumnjičavi.

"Veseo mladić"

"Aron je bio veseo mladić i veoma aktivan u seoskim udruženjima. U mestu sa 1.800 stanovnika, svi se poznaju", rekao je gradonačelnik Rajnhold Veger za Südtirol News o 24-godišnjaku.

Aron E. je bio vođa grupe plesne grupe u selu.

"Njegova strast prema plesu, radost na njegovom licu i njegova druželjubivost na proslavama uvek će nam ostati u dobrom sećanju", napisali su njegovi prijatelji iz orkestra Terenten na Fejsbuku.

Vraćao se sa rejv žurke

Mesto zločina na visini od 1.600 metara blizu austrijske granice zbunjivalo je komandanta karabinjera, pukovnika Rafaelea Rivolu, od samog početka.

  • Šta je Aaron radio usred noći na usamljeni planinskoj livadi nakon što je posetio rejv žurku u Barbianu, udaljenom 45 kilometara?
  • Ako je hteo da seče drva u zoru, zašto je nosio patike i farmerke?
  • Ako su smrtonosne povrede nastale od njegove motorne testere, zašto je ona ležala daleko od tela – a druga motorna testera bila u njegovom džipu?

"Zbog složenosti istrage i vrste prikupljenih dokaza, trenutno nijedna hipoteza nije isključena", rekao je Rivola

U međuvremenu je zaplenjen drugi automobil žrtve, "audi Q5". Aron E. je poslednji put viđen kada se oko 3 sata ujutru vratio taksijem sa prijateljima u Terenten. Prema obdukciji, umro je između 5 i 6 sati ujutru.

Dirljiv oproštaj

Oko 2.000 ljudi ispratilo je Aarona E. u njegovom rodnom mestu na večni počinak. Pored muzičkog orkestra i njegovih drugova iz plesne grupe, oproštajni govor je održao i njegov brat Jonas (26) sa srceparajućim rečima.

"U tišini ove noći još uvek odjekuje tvoj smeh. U dubini ovog ničega, tvoje oči još svetle kroz tamu. Kao da si upravo bio ovde. Hvala ti, Arone, za lepo vreme. Nikada te nećemo zaboraviti", rekao je Aronov brat.

(Telegraf.rs)

Video: Snimak pada helikoptera oružanih snaga BiH u Jablaničko jezero

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA