Drama u Nemačkoj: Policija ubila napadača sa nožem, pre toga posekao oca

 
M. P.
M. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

U nemačkom gradu Reklinghauzenu desio se težak incident. Policijski automobili blokirali su mirnu stambenu ulicu u Sudervihu, ruralnom delu tog mesta. Svuda se mogu videti rotaciona svetla, a policajci obezbeđuju lice mesta.

Prema informacijama policije, oko 18 časova, 33-godišnji muškarac je pravio nerede u stambenoj zgradi u ulici Hohfeld. Njegova majka je pozvala hitnu pomoć. Prema informacijama Bilda, otac i sin su se posvađali, a tom prilikom je navodno potegnut nož. Takođe, prema Bildu, ocu je povređena ruka. Nakon toga, otac i sin su navodno razgovarali u dnevnoj sobi.

Pucanj u vrat

Kada su policajci stigla na lice mesta, muškarac s nožem je navodno nasrnuo na njih. Policajci su tada otvorili vatru, a jedan metak je pogodio 33-godišnjaka u vrat. Muškarac je zadobio smrtonosne povrede.

Bildovi reporteri su videli automobile s uplakanim osobama kako dolaze na lice mesta, verovatno članove porodice. Još nije jasno zašto je muškarac posegnuo za nožem.

Drugo policijsko ubistvo za manje od 24 sata

Manje od 24 sata ranije, policajci u Moersu su ubili očigledno psihički obolelog Nilsa M. (26). Izuzetno agresivan muškarac nije mogao da se smiri i napao je policajce sa dva noža (sa oko 20 cm dugim sečivima).

Koliko metaka su policajci ispalili u Moersu i koliko je policajaca pucalo, tužilaštvo u Kleveu nije otkrilo: "Nakon obdukcije, možemo reći da su dva metka pogodila napadača, jedan je bio smrtonosan", izjavila je tužiteljka An-Sofi van Hal (34).

Napad nožem u Dorstenu

U sredu uveče, došlo je do još jednog napada nožem u Dorstenu, u pokrajini Rur. Tamo su se dvojica muškaraca posvađala u stanu u ulici Ostval, a navodno je korišćen i nož. Oko 21 čas, policija je primila hitan poziv. Povređeni muškarac je morao biti prevezen u bolnicu, javlja Dorstener Zeitung. Policija istražuje slučaj.

(Telegraf.rs)

Video: Požar u Višnjičkoj banji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA