Šokantan incident u Rumuniji: Majku pregazio šestogodišnji sin u krajnje bizarnoj nesreći

 
M. P.
M. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Šokantan incident desio se u parkingu tržnog centra u glavnom gradu Rumunije, Bukureštu. Majku je pregazio automobil kojim je upravljao njen šestogodišnji sin. Dete je iskoristilo trenutak nepažnje.

Žena je, kako javlja Antena Observator, ostavila sina i mlađu ćerku u automobilu dok je stavljala namirnice u prtljažnik. Dečak je pritisnuo ručicu za vožnju unazad i udario svoju majku.

Neobična nesreća dogodila se na parkingu velikog tržnog centra na jugu prestonice. Majka je bila u kupovini sa svoje dvoje dece, uzrasta dve i šest godina. Četrdesetjednogodišnja žena je pokrenula automobil kako bi se rashladio iznutra, smestila decu, a zatim izašla da stavi kese u prtljažnik. Stariji sin je iskoristio nekoliko sekundi njene nepažnje, skočio na vozačko mesto i počeo da se igra menjačem. Dečak je pritisnuo kočnicu i uključio vožnju unazad, pri čemu je automobil direktno udario majku i zaustavio se nakon što je udario u još dva vozila.

Pregažena sopstvenim automobilom

Automobil se nalazio na ovom parking mestu kada je žena otišla da ostavi namirnice u prtljažnik. Kada je vozilo krenulo unazad, žena je pala i bila vučena oko deset metara.

Svedoci su odmah pozvali hitne službe. Lekari iz hitne pomoći stabilizovali su žrtvu i hitno je prebacili u bolnicu. Teško je povređena, ali joj život nije u opasnosti.

"Isključiva krivica je na ženi. S druge strane, deca nisu bila obezbeđena. Nakon nje je vozilu udarilo u druga dva automobila, za šta je odgovornost takođe na njoj. Ovo je krajnja nesavesnost", izjavio je Lusijan Diniţa, bivši šef policije.

Policija je pokrenula istragu zbog nanošenja telesnih povreda iz nehata. Istražitelji će pokušati da dobiju detalje od deteta, ukoliko roditelji daju saglasnost. I majka će biti saslušana kada njeno zdravstveno stanje to dozvoli.

(Telegraf.rs)

Video: Radojević Škodrić: Retke bolesti pogađaju pet osoba na 10.000 novorođenih

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    29. avgust 2024 | 09:42

    Neodgovornost majke. Deca su morala da budu u sedištima za decu i zakopčana

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA