Tinejdžer ubio oca svoje devojke posle svađe zbog neprimerenih komentara na društvenim mrežama

 
A. P.
A. P.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Jedan tinejdžer iz Floride uhapšen je zbog ubistva oca svoje devojke nakon što su se žestoko posvađali oko neprimerenih komentara na društvenim mrežama.

Lavan Džons Mlađi (18) predao se policiji nakon što je tri dana bio u bekstvu, preneo je "Dailymail". Otac njegove devojke Kit Pol (44) usmrćen je sa nekoliko metaka ispred njegove kuće u Pompanu Biču (Florida).

Svedoci navode da je Pol ubijen ispred svoje troje dece. Džons je bio u vezi sa Polovom ćerkom Džesti i živeli su zajedno u Polovoj kući sa njegovom porodicom. Vlasti navode da su svedoci potvrdili da je došlo do žestoke svađe između Džonsa i Pola, jer je otac bio zaštitnički nastrojen prema svojoj ćerki kada je video "neprimerene poruke na društvenim mrežama".

Navodno je Džons na društvenim mrežama objavio svoje fotografije na kojima pozira držeći vatreno oružje.

"Pol je rekao Džonsu da je neprikladno to da radi dok živi kod njega u kući i da će morati da ode. Džons je burno reagovao i rekao je žrtvi da će dovesti svoje prijatelje da razreše taj problem. Pol je potom još više insistirao da Džons napusti njegovu kuću i otvorio mu je vrata", priča jedan od svedoka i nastavlja:

"Džons je izašao napolje napravio nekoliko koraka, okrenuo se i potegao oružje. Ispalio je dva metka. Pogodio je Pola u grudi i u lice".

Svedok navodi i da Pol nije bio agresivan i da nije predstavljao fizičku pretnju za osumnjičenog. Policija je brzo izašla na mesto zločina i zatekla stravičan prizor. Na Džonsovom profilu na Fejsbuku postavljeno je nekoliko fotografija na kojima on pozira sa devojkom Džesi.

Žrtvi porodica i prijatelji odaju počast navodeći da je Pol bio posvećen otac i da će ostati upamćen kao "neverovatan čovek".

"Način na koji su podizao decu je bio neverovatan. Sve si činio da se postaraš da svi oko vas budu dobri. Njegova aura govori za sebe", navodi se u jednoj od poruka.

(Telegraf.rs)

Video: Još jedno policijsko ubistvo crnog građanina i momentalna osveta u vidu spaljivanja restorana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA