Muškarac ubio troje braće i sestara u predgrađu Njujorka nakon smrti majke

 
A. P.
A. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Muškarac na Long Ajlendu u Njujorku ubio je brata i dve sestre, kao i nećakinju pre nego što je pucao na sebe na travnjaku ispred kuće koju je delio sa svojom nedavno preminulom majkom, saopštila je policija.

Džozef Delusija mlađi (59), verovao je da će biti isključen iz testamenta svoje majke i iseljen, rekao je danas inspektor policije okruga Nasau, kapetan Stiven Ficpatrik na konferenciji za novinare.

Policija je saopštila da je Delusija ubio brata Frenka Delusiju (71) i sestre Džoan Kerns (69) i Tinu Hamond (64), kao i njenu ćerku Viktoriju Hamond (30) u nedelju, dva dana nakon sahrane njegove majke koja je umrla 19. avgusta u 95. godini, prenosi NBC njuz.

Delusija je živeo u Sajosetu sa svojom majkom, dok su njegovi brat i sestra živeli van države, dok su Hamond i njena ćerka živeli takođe na Long Ajlendu. Sajoset je otprilike 90 kilometara od Menhetna.

Porodica je bila okupljena u kući preminule majke, gde je trebalo da se sastanu sa prodavcem nekretnina i razgovaraju o prodaji, rekao je Ficpatrik.

"Percepcija napadača je bila da je isključen iz testamenta i da će biti iseljen iz kuće, nemajući gde da ode. Zbog te percepcije, odlučio je tog dana da uzme napunjenu Mosberg sačmaricu, kalibra 12, da im priđe u zadnjem delu kuće i iz kuhinje ispali 12 hitaca, pogodivši svakog više od četiri puta. Potom je otišao na travnjak, viknuo o tome šta se dogodilo i pucao u sebe", rekao je Ficpatrik.

Jedan od komšija pozvao je hitnu pomoć a svih pet osoba proglašeno je mrtvim na licu mesta.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Napadač ubio najmanje četvoro u medicinskom centru, scena je "katastrofalna": Novi masakr u Americi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA