Pokrenut postupak protiv gradonačelnice Kasandre i njenog zamenika, posle pogibije mladića na ringišpilu

 
A. P.
A. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Nadležni su pokrenuli disciplinski postupak protiv gradonačelnice Kasandre i njenog zamenika, a nekon nesreće u luna parku u Pefkohoriju, kada je poginuo 19-godišnji mladić.

Grčki mediji prenose da su gradonačelnica i njen zamenik prijavljeni Izbornoj disciplinskoj komisiji, koja će se sastati narednih dana.

Kako je preneo portal "protothema", sekretar decentralizovane administracije Janis Savas je pokrenuo disciplinski postupak protiv Anastasije Halkijasa, gradonačelnice Kasandre i zamenik gradonačelnika, koji je takođe učestvovao u izdavanju licenci i kontroli zabavnih parkova.

Na sastanku komisije oni će dati objašnjenje i nakon toga će biti odlučeno da li će protiv njih biti preduzete disciplinske mere. Istovremeno, lokalno tužilaštvo vodi postupak o nesreći.

Podsećamo, 19-godišnji mladić Janis poginuo je na ringišpilu kada je u punoj brzini pukla stlica na kojoj je sedeo. Mladić je sa mlađim bratom bio u luna parku u Pefkohoriju, dok su njegov treći brat i majka bili u blizini i bili su svedoci tragedije.

Kako je Telegraf.rs, ranije preneo o tragediji seu se ranije oglasili otac, i drugi članovi porodice poginukolg mladića.

(Telegraf.rs)

Video: Vrteška počela nekontrolisano da se ljulja: Okupljeni napravili kontra-teg i sprečili nesreću

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA