Terao ženu i decu da piju "mešavinu" kako bi svi isterali đavola: U stanu zatekli mališane u groznom stanju

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Neimenovani muškarac (48) iz Novare, u Italiji, terao je ženu i decu godinama da piju specijalnu "tečnost" koju je i on sam konzumirao, kako bi "isterali đavola".

Otac je uhapšen zbog maltretiranja, a po prijavi supruge koja je posle dugo vremena smogla snage da ode u policiju i ispriča kroz kakav pakao godinama prolazi.

Priča je šokirala lokalnu policiju, ali i širu zajednicu.

Policajci su odmah po prijavi intervenisali u porodičnom stanu i tamo su zatekli jedno od dvoje maloletne dece u jako lošem fizičkom stanju. Dete je bilo bledo i izmučeno.

Kako su kasnije saznali, dete je moralo da popije pet litara "mešavine" zbog čega je povraćalo i imalo jake grčeve u stomaku.

U spavaćoj sobi su pronađena dva rezevoara, jedan pun, drugi prazan, u kojima se nalazila tečnost koju je koristio muškarac.

Prema prijavi, a što je kasnije potvrdila ćerka, uznemiravanje je trajalo čak i deceniju, ali se očevo ponašanje pogoršalo u decembru 2020. godine.

Tada je čovek bio uveren da treba da "oslobodi svoju porodicu od demona". Krenuo je da ih maltretira da piju "mešavinu" i to po pet litara na dan zbog čega su stalno imali dijareju, mučninu i gubitak apetita.

Nakon hapšenja, muškarcu je određen pritvor.

Odluka da ostane u zatvoru je doneta iz predostrožnosti kako ne bi slučajno ponovo ponovio krivično delo.

(Telegraf.rs)

Video: Gašić prisustvovao uvežbavanju, sve spremno za 20. septembar: Moćna slika s batajničkog aerodroma

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA