Haos u Sidneju: Posle udesa, iz auta izašao muškarac i krenuo da ubada ljude koji su pomagali povređenim

 
J. V.
J. V.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Stravični detalji su se pojavili sa mesta saobraćajne nesreće i uboda nožem na jugu Sidneja, gde su žena i policajac bili među onima koji su posečeni sečivom.

Šest osoba je prebačeno u bolnicu nakon incidenta, uključujući čoveka za koga se sumnja da je izvršio divlje napade u Engadinu u nedelju ujutro oko 9 sati.

Od povređenih, dvoje je povređeno u nesreći, a četvoro je zadobilo povrede nožem, uključujući i prolaznika koji je pomogao ženi.

Žena, 48, koja je navodno napadnuta u automobilu, partnerka je navodnog počinioca (58), koji je poznat policiji. Navodno ju je muškarac napao dok je vozio.

Svedoci kažu da je muškarac pre nesreće vozio bahato.

Nadzornik Don Folds rekao je medijima da se vozilo u 8.50 ujutru kretalo na jug autoputem Princess u Engadinu, a svedoci su pritekli u pomoć povređenima.

To vozilo se sudarilo sa drugim vozilom i kao rezultat toga jedan broj članova zajednice stao je da pomogne oba putnika iz oba vozila“, rekao je Sp. rekao je Faulds.

"Dok su članovi zajednice pomagali jednoj ženi da izađe iz vozila, iz vozila je izašao muškarac koji je bio naoružan nečim što verujemo da je sekač sanduka, a žena je očigledno zadobila brojne povrede od svađe u tom vozilu".

Policija je izašla na lice mesta, a navodni počinilac je pobegao.

(Telegraf.rs / News.com.au)

Video: Ljudi napravili totalni haos na ulicama Dablina zbog napada kod škole u kome su povređena deca

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA