Uhapšena osoba za koju se sumnja da je ubadala ljude u vrat na festivalu u Nemačkoj

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Danas u jutarnjim časovima uhapšena je jedna osoba za koju svedok tvrdi da je navodno izvršilac napada koji se dogodio sinoć u nemačkom gradu Zolingenu.

Podsetimo, sinoć je na festivalu u pomenutom gradu, muškarac nasumično nožem izbo nekoliko posetilaca. U napadu su poginule tri osobe, a petoro je teško povređeno. Svedoci su rekli da je počinilac muškarac arapskog izgleda, a nalazi se u bekstvu.

Kako nemački portal Bild saznaje, SEK je navodno uhapsila u ranim jutarnjim satima izvršioca napada.  Svedok  je ispričala da je mladića već poznavala ranije. Pozvala je policiju.

Nemački portal piše da je ga je SEK savladao u stanu njegovih roditelja. Prema informacijama BILD-a, mlada osoba je trenutno na saslušanju u policiji.

Kako pišu mediji, DJ je spontano nastavio i produžio svoj koncert u Zolingenu, ali se njegova svirka pretvorila horor. Kako tvrdi, da bi "izbegao masovnu paniku" DJ je nastavio da svira.

Muškarac je nožem ubo žrtve u vrat. Zbog toga istražitelji zločin klasifikuju kao teroristički napad.

(Telegraf.rs)

Video: Napadači izašli iz vozila i počeli da pucaju, ljudi beže: Stravični snimci iz Jerusalima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA