Ivana iz Srbije objavila slike kako pliva u Grčkoj, a na fotki se vidi i ajkula: U vodi je nismo primetili

 
A. G.
A. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 7

Strašna scena odigrala se na Kritu i to na dubini manjoj od 2 metra, a Ivana Sabo, članica grupe Grčka Info, podelila je slike na kojima se vidi kako njoj i njenom sinu tokom plivanja i uživanja u vodi pridružila ajkula.

- Elafonisi, Krit, bliski susret sa ajkulom koju nismo ni videli, slike su sa snimka koji smo tek sad pregledali i šokirali se. Oprez sa ovom plažom, neprimetno i brzo je došla do nas - napisala je Ivana u opisu slika na kojima se vidi kako im se ajkula približava.

- Moj sin tu stoji na nogama, visok je 175 cm - pojasnila je Ivana u komentaru.

Ispod posta usledio je niz komentara u kojima su korisnici ove društvene mreže istakli da su Ivana i njen sin imali mnogo sreće.

"Auuu,imali ste sreće", "Ja ni u bazen ne idem više, gotovo je. Nakon ovog više nisam siguran, osim u vlastitom kupatilu", "Mislim da je i bolje što je niste videli, pogotovo deca! Mogu da zamislim kakva bi to vriska bila i bežanija kompletne plaže!", "Momak stoji, znači prilično plitko", "Tamo su baš česti susreti sa ajkulama", "Da slavite drugi rođendan", bili su samo neki od komentara.

Strašne slike možete pogledati ovde.

U komentarima su joj ipak objasnili da je reč o ribi lici Lichia Amia - koja je raširena u Sredozemnom moru i često pliva u plićaku. Lovi sitnu ribu blizu obale.

(Telegraf.rs)

Video: Mlade ajkule kružile oko lešine kita, a onda je iz dubina izronilo "čudovište": Neverovatan snimak

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ttppp

    24. avgust 2024 | 11:56

    Toliko je opasna da se pored njih prošetala a da je nisu ni videli.

  • Vitez Koja

    24. avgust 2024 | 11:35

    A šta je čudno da ajkula živi u Sredozemnom moru?Postoji puno vrsta ajkula, a samo par vrsta je opasno po čoveka.Obično uvek bude saopštenje da je to neka bezazlena vrsta koja se hrani plankton ima i sitnom ribom, ali razumem strah i meni bi bilo frka.

  • N

    24. avgust 2024 | 14:38

    Ali bitno da su bili na moru

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA