Isplivala jeziva prepiska braće Tejt: Žrtve nazivali jagnjićima, pominjali zlostavljanje

 
I. N.
I. N.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 5 min.
  • 0

Kontroverzna braća Endrju Tejt i Tristan Tejt, koji se terete za brojna krivična dela, među kojima su i seks sa maloletnom osobom i trafiking maloletnih osoba, ponovo su u kućnom pritvoru, nakon što je tužilaštvo pokrenulo novu istragu, koja uključuje ukupno 35 navodnih žrtava. Međutim, tužilaštvo izgleda ima jake dokaze, koji bi mogli da ih smeste iza rešetaka na duži vremenski period.

Nakon višečasovnog saslušanja, braća Tejt su u četvrtak vraćena kući, pošto je sud odbio da im odredi preventivni pritvor.

Braća se terete da su eksploatisala na desetine mladih žena iz Rumunije, Ukrajine i Velike Britanije. Sumnjiče se da su devojke terali da rade na više sajtova za odrasle, te da su na taj način zaradili milione evra. Iako braća negiraju dela koja im se stavljaju na teret, inspektori navodno imaju dokaze da su influenseri zaradili čitavo bogatstvo zlostavljajući devojke, među kojima i maloletnice.

Navodno su presretnuti njihovi razgovori, a braća su veoma jasno govorila o tome koliko su novca uzeli od devojaka koje su terali da rade na OnlyFansu. Tristan je u tim razgovorima priznao da organizuje prostituciju.

Ko su "jagnjići" braće Tejt?

Tužilaštvo je presrelo razgovore braće iz oktobra i novembra 2019. godine, u kojima Tristan svoje žrtve naziva "mojim jagnjićima", dok bratu objašnjava koja je devojka u kakvom stanju i koja je najviše zaradila.

Tristan: E, skupljamo li jagnjiće sutra?

Endrju: Da li si im proverio račune? Koliko imaju?

Tristan: Sve je ok. Nemam pojma. Nisam još odradio sve dane, ali je duplo. Abi je dobro odradila, baš dobro!

Endrju: Stiže li neka lova danas? Kakav nam je bilans? Nemoj plaćati Viv, sve daj meni, nek se j*** k****.

Tristan: Jok, na mom računu su pare. Platio sam za safari u pustinji i platio sam za Đurđijanu.


U drugom razgovoru, iz marta 2020. braća pričaju o žrtvi koju zovu Abi i Tristan otkriva kako će da je kazni.

Tristan: E, stigle su pare od vebkamera, daj da platim devojke, da završim to sa kamerama. Tad ću moći da ti kažem koliko nam ostaje na kraju. Daj mi sat vremena.

Endrju: Čekaj, jel novac od kamera ide na transfer, ili to držiš odvojeno?

Tristan: Odvojeno. Daj mi da sredim novac od kamera i sve ti šaljem. Mislim na profit. I onda ostaje i novac od transfera, ali moramo da vidimo koja je cifra. Abi je juče odlepila, možda ću je prebiti.

Endrju: Bila je baš pijana!

Tristan: Ma, odvaliću je!

U razgovorima iz aprila iste godine Tristan je priznao da je uključen u organizovanje prostitucije. Braća su pričala o ženi koju su hteli da uvuku u posao. U prepisci iz oktobra 2019. godine vidi se da Tristan govori o drugoj potencijalnoj žrtvi, mladoj prostitutki iz Ukrajine.

Endrju: Hiljadu na dan! Ali 365 ekstra godišnje, to je dobra lova. Odlično!

Tristan: Pola miliona, ja sam pogrešio. Pogrešno sam sračunao. Ima da raste svakako. U januaru sam za dve nedelje uzeo 1.300 funti. Ti brate nastavi sa sajtovima, ja ću da nastavim dovlačim devojke. Samanta Bišop, baš debela i ružna riba koja je radio uz Naomi u studiju Watford. Ali, Naomi je dobra i pouzdana. Ako im dam nalog na Onlyfans i odredim da je ona odgovorna da nabavi fotke i snimke devojaka...

Endrju: Da i da! Ali će tražiti procenat...

Tristan: Jel imaš 300 evra na tvojoj kartici? Na onoj koja je kod Đurđijane. Treba mi avionska karta za devojku iz Ukrajine. Verovatno će da radi, inače se ne bih cimao...

Žrtve terali da rade po 45 sati nedeljno

U februaru 2020, braća su razgovarala o tome šta njihove žrtve radi na Onlyfans i Tristan je rekao da jedna od devojaka može da dobije novac ako radi 45 sati nedeljno. Imena kojima nazivaju njihove žrtve su jeziva, navodi Observator.

Tristan: Ono sa kamerama je bio način da se kaže Abi da može da zadrži novac sa Onlyfansa samo ako radi 45 sati nedeljno.

Endrju: Super! Plati G i šalji meni ostalo.

Tristan: Jesam! Znam moje k****, previše snova i želja, nekad se i zaljube u mene, ali nisu one podobne.

Endrju: Slažem se.

Tristan: Nikad ne stavljam nijednu koja mi se svidela da mi bude lični asistent.

Endrju: Pametno.

Tristan: Hajde da napravimo plan, možda da dovedemo mlađe, nešto.

Endrju: Da, mlađe. Organizuj.

Tristan: Dovedi Robertu malo, dok ja pravim plan. Nju ćemo izbaciti ako dođu mlađe.

Endrju: OK! Dobro je to za mlade...

Endrju je i brata savetovao da jednoj napravi dete da bi je se rešio.

U glasvonoj poruci bratu naveo je da je to put da je se reši.

"Dobro je kako si sa Abi brate, ali moj savet ti je da joj napraviš dete. Ne znam što igraš ovu igru, napumpaj je i šalji je kući. Jedini razlog što sam pustio Viv pored toliko stvari... Dolazi i ovako i onako. Koliko dugo će da pustiš Abi da radi? Pogotovo sada kada je napumpaš? Radi šta moraš. Ja sam prevazišao prošlost, sviđa mi se veb kamera, a ti radi šta hoćeš. Ja moju napumpam preko leta, hoću da budem bez stresa kad je leto", rekao je Endrju.

U drugom presretnutom razgovoru, Endrju Tejt govori o nečemu što se čini kao sukob sa jednom od devojaka. On govori o kazni "silovanjem", i prosleđuje poruku osobe za koju kaže da je zamalo zbog nje uhvaćen.

Tristan: Šta je ovo? Reci Endrju da prestane da postavlja moje slike kako pričam o k***** ili makroima. Gomila Rumuna ga prati i dobija poruke sa pitanjem da li sam i ja u ovoj industriji.

Endrju: Mislim da su ove glupe k**** previše dobre da bi se povezivale sa bilo čim. Koga briga, reci mu da će preživeti, pre nego što je ponovo "silujem"! Od tog dana može da ide u pakao...

Tristan: Nije me briga!

Endrju: Skoro sam otišao u zatvor zbog toga!

(Telegraf.rs)

Video: Pravilna ishrana je osnova zdravlja: U kojim količinama možete koristiti šećer, a da se ne ugojite

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA