Tinejdžerka (17) ušla u kamper bosa i umrla od strujnog udara: Nikome nije jasno šta se tačno dogodilo

 
A. R.
A. R.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Olivija Brajt (17) poginula je od strujnog udara dok je ulazila u kamer u dvorištu svoje porodice u Istočnom Toledu, u Ohaju.

Devojka je zakoračila u kamper bosa kada ju je udarila struja. Pretpostavlja se da je kamper bio vlažan zbog padavina koje su tog dana pogodile američku državu.

Policajci, koji su izašli na teren po pozivu, oko 21 sat su zatekli tinejdžerku u srčanom zastoju, sa opekotinama na desnoj ruci.

Olivija je proglašena mrtvom u 21.40 časova, prema stranici GoFundMe.

"Ona je neočekivano preminula od strujnog udara. Ovo je izuzetno teško za našu porodicu jer smo izgubili njenog brata sa 11 godina 2019. godine zbog raka mozga", navodi se na stranici koja je pokrenuta za prikupljanje sredstava za organizaciju sahrane, piše Metro.

Olivijin brat Brendon Džejms Brajt umro je sa 11 godina u februaru 2019. godine "nakon teške borbe sa rakom mozga u svom domu okružen porodicom", navodi se u njegovoj čitulji.

Vatrogasci su, nakon što su izašli na teren po prijavi, rekli istražiteljima da je kamper bio isključen i da na vratima nema tragova požara.

"Sve što želim da znam je kako je moja ćerka preminula. To su odgovori koje želim", rekla je Kimberli.

"Teško je. Pre pet i po godina, sahranila sam svog sina Brandona. Imao je 11 godina, umro je od glioblastoma", dodala je majka.

(Telegraf.rs)

Video: Požar na Atici i dalje besni: Drama u Grčkoj ne prestaje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA