Pogledajte šta radi Vladimir Putin dok Ukrajinci sve više prodiru u Rusiju i vojska mu gine

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 8

Predsednik Rusije Vladimir Putin je, dok ukrajinska vojska prodire u Rusiju i dok mu vojska gine, otputovao u Čečeniju, gde je snimljen u prilično neobičnom ambijentu.

Naime, prvi čovek Rusije je prilikom posete Groznom gledao 16-godišnjeg sina čečenskog lidera Ramzana Kadirova kako puca na poligonu.

Putin je Adama Kadirova, jednog od Ramzanovih sinova, posmatrao s balkona sa slušalicama na ušima, dok je mladić izvodio taktičke vežbe pucanja na poligonu.

Uz Putina je stajao Ramzan Kadirov, piše Jutarnji list.

Podsetimo, Adam Kadirov je prošle godine optužen zbog toga što je pretukao zatvorenika, mladog Ukrajinca, optuženog za spaljivanje Kurana.

Kadirov je tada rekao da je ponosan na sina, a komentare je objavio na Telegramu sa snimkom na kojoj se vidi mladić kako šakama i nogama udara drugog čoveka koji se sklupčao na stolcu pre nego što ga je srušio na pod i udario glavom.

Kasnije je imenovan za glavnog telohranitelja svog oca, a postao je i nadzornik škole za obuku čečenskih specijalnih snaga u Gudermesu.

(Telegraf.rs)

Video: Beogradska nadbiskupija proslavila 100 godina postojanja: Prisustvovao Vučić

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hohar

    23. avgust 2024 | 09:10

    Hahahaha...ovo pisu britanci...prvo ukri su davno zaustavljeni i sad placaju ceh glupe akcije...tesko da ce se ko izvuci od njih....... Pogledajte na internetu imate da vidite kako se unistava ukrajinska vojska

  • Mix

    23. avgust 2024 | 09:41

    Putin se ponaša kao Milošević..zato će i proći isto...mlak,slab,neodlucan,bez hrabrosti...rusku narod već uveliko placa cenu njegove politike

  • Mile

    23. avgust 2024 | 09:06

    ma depopulacija u punom jeku

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA