Ovo su tri mališana i njihova mama koji su poginuli u podmetnutom požaru: "Nedostajaćete, lepi moji anđeli"

 
A. R.
A. R.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Policija je potvrdila da je uhapsila 39-godišnjeg muškarca koji je osumnjičen za ubistvo, a koji je navodno podmetnuo požar

Majka Brioni Gavit (29) i njeno troje dece, Denisti, Oskar i Obri, poginuli su u stravičnom požaru koji je navodno podmetnut dok su spavali u porodičnoj kući u Bredfordu.

Požar je izbio na njihovom imanju, a hitne službe su poziv dobile u sredu nešto posle 2 sata ujutru.

Dvadesetdevetogodišnja žena je proglašena mrtvom na licu mesta, dok je troje dece, hitno prebačeno u bolnicu, ali su tragično svi preminuli od zadobijenih povreda.

"Za Brionu, Denisti, Oskara i Obri. Mislim na vas u ovom teškom trenutku. Zabavite se na nebu. Nedostajaćete nam", navodi se u oproštajnoj poruci ostavljenoj pored ostataka njihove kuće.

Policija je potvrdila da je uhapsila 39-godišnjeg muškarca koji je osumnjičen za ubistvo, a koji je navodno podmetnuo požar.

Komšije i voljeni su u sredu ostavili cveće i čestitke na mestu događaja, dok je zajednica bila potresena od vesti.

"Volim vas sve, čak i više. Nedostajaćeš mi zauvek. Nedostajete, moji lepi anđeli", navodi se u jednoj poruci ostavljenoj kraj izgorelog doma.

"Ovo je apsolutno razoran incident u kome su troje dece i jedna žena izgubili živote. Naše misli ostaju sa njihovom porodicom, prijateljima i voljenima", rekao je glavni inspektor Detektiv Stejsi Atkinson, iz tima za ubistva i glavne istrage u policiji Zapadnog Jorkšira.

Pojavila se fotografija, za koju se pretpostavlja da se je nastala od sninka, a na kojoj se vidi ogroman plamen koji kulja iz prozora kuće. U tom trenutku, vatrogasci su već uveliko radili na sanaciji požara.

(Telegraf.rs)

Video: Šta sve do sada znamo o nestanku Ane Knežević

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA