Ćerka "britanskog Bila Gejtsa" i dalje nije pronađena: Hana Linč stradala u potonuću superjahte

 
I. N.
I. N.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Ronioci su iz olupine do sada izvukli pet tela, među kojima i telo Linča, ali, iako je prvo javljeno da je na površinu izvučeno i telo njegove ćerke, ispostavilo se da Hanu još nisu pronašli

Hana Linč, ćerka "britanskog Bila Gejtsa" Majka Linča i dalje nije pronađena, a nakon što je sa ocem i još četvoro ljudi nestala u ponedeljak prilikom potonuća superjahte "Bayesian" kod obala Sicilije.

Ronioci su iz olupine do sada izvukli pet tela, među kojima i telo Linča, ali, iako je prvo javljeno da je na površinu izvučeno i telo njegove ćerke, ispostavilo se da Hanu još nisu pronašli.

Kako navodi Sky News, na obalu su izvučena tela Džonatana Blumera, predsednika Morgan Stanley banke, njegova supruga Džudi, poznati advokat Kris Morviljo i njegova supruga Neda.

Ko je Hana?

Hana je jedna od dve Linčove ćerke i nedavno je maturirala.

Hannah Lynch, Brod Italija Sredozemno more, nesreća Foto: Privatna arhiva

Ova talentovana tinejdžerka trebalo je uskoro da počne da studira engleski jezik na Univerzitetu u Oksfordu nakon što je nedavno završila ispite A nivoa, preneo je The Times.

Prijatelji su opisali Hanu kao nežnu, ljubaznu i zabavnu, kao i vatrenu feministkinju koja je želela da postane spisateljica.

Podsetimo, superjahta "Bayesian" bila je usidrena preko noći uz obalu Palerma na Siciliji, a u ponedeljak rano je zahvaćena olujom, a potom ju je pogodila i vodena pijavica, koja je slomila jarbol.

Na jahti je bilo 12 putnika i 10 članova posade, a potonula je za samo 60 sekundi. Oko 11 preživelih spaseno je na malom gumenom čamcu za spasavanje, uključujući Haninu majku Anđelu Bakares (57).

(Telegraf.rs)

Video: Sovilj: RHMZ će putem SMS slati hitne informacije o nepogodama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA