Novi, jeziv prizor kuće u kojoj je izbio požar u kojem su poginuli majka i troje dece: Dim kulja iz prozora

 
A. R.
A. R.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Na fotografiji se vidi plamen kako izbija kroz prozor kuće dok vatrogasci pokušavaju da suzbiju vatrenu stihiju

Na mrežama se pojavila fotografija koja prikazuje užasne scene tokom požara koji je navodno podmetnut u Bredfordu, a prilikom kojeg su tragično poginuli majka i troje maloletne dece.

Navodno, postoji i  video-snimk, na kojem se jasno vidi kako plamen izlazi kroz prozor kuće i čuje vrištanje građana na ulici koji su užasnuti prizorom, nemoćni da pomognu porodici.

Deca, koja su poginula u požaru, bila su uzrasta 9, 5 i godinu dana.

Policija je potvrdila da je uhapsila 39-godišnjeg muškarca koji je osumnjičen za ubistvo, a koji je podmetnuo požar.

Majka Brioni Gavit (29) je proglašena mrtvom na licu mesta. Njeno troje dece Denisti Birtl (9), Oskar Birtl (5) i 22-mesečna Obri Birtl, hitno su prebačeni u bolnicu gde su tragično preminuli.

Na fotografiji, za koju se pretpostavlja da se je nastala od snimka, vidi se ogroman plamen koji kulja iz prozora kuće. U tom trenutku, vatrogasci su već uveliko radili na sanaciji požara, piše Mirror.

Komšije i voljeni su u sredu ostavili cveće i čestitke na mestu događaja, dok je zajednica bila potresena od vesti.

"Volim vas sve, čak i više. Nedostajaćeš mi zauvek. Nedostajete, moji lepi anđeli", navodi se u jednoj poruci ostavljenoj kod ostataka kuće.

"Ovo je apsolutno razoran incident u kome su troje dece i jedna žena izgubili živote. Naše misli ostaju sa njihovom porodicom, prijateljima i voljenima",  rekao je glavni inspektor Detektiv Stejsi Atkinson, iz tima za ubistva i glavne istrage u policiji Zapadnog Jorkšira.

"Prva istraga pokazuje da je požar podmetnut namerno, a uhapsili smo jednog čoveka zbog sumnje da je izvršio ubistvo. On je danas u bolnici, teško je povređen od posledica zadobijenih povreda u požaru", dodaje detektiv.

(Telegraf.rs)

Video: Kamov Ka-32 Helikopterske jedinice u misliji gašenja požara u Kavali

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA