Emin (19) poslednji ples, pre pada sa balkona hotela na Ibici: Okačila ga na TikTok, mnogo se dobro zabavljala

 
A. R.
A. R.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Mnogobrojni pratioci komentarisali su Emin poslednji snimak na TikToku, a prema navodima britanskih medija, napravljen je baš u hotelu sa čije je terase pala

Studentkinja prava, Ema Remzi (19), umrla je nakon što je pala sa balkona na šestom spratu jednog hotela na Ibici, a samo nekoliko sati pred smrt okačila je i svoj poslednji video-snimak na društvenu mrežu TikTok.

Tinejdžerka iz Hamiltona, koja je pala u smrt sa terase hotela na Ibici, samo nekoliko sati pre tragičnog događaja podelila je snimak, a njena majka Barbara Remzi joj je odala počast rekavši da joj je bila "najbolja prijateljica".

Mnogobrojni pratioci komentarisali su Emin poslednji snimak na TikToku, a prema navodima britanskih medija, napravljen je baš u hotelu sa čije je terase pala.

Devetnaestogodišnja studentkinja je u hotelu bila smeštena sa svojim prijateljima, a zabeleženo vreme smrti je oko 3 časova posle ponoći.

Hitna pomoć je odmah po prijavi izašla na lice mesta, ali su mogli samo da konstatuju smrt.

Ožalošćena majka, nakon tragičnog saznanja, podelila je ćerkinu sliku na Instagramu i napisala: "Moj anđeo Ema, ne znam ni odakle da počnem".

ema Foto: printskrin/tiktok.com/emmaramsayyy

"Ti si moja ćerka, moj najbolji prijatelj na celom svetu i nedostajaćeš mi više nego što mogu da opišem. Počivaj u miru moj slatki anđele i spavaj čvrsto, mama te mnogo voli", napisala je Barbara.

Ema, studentkinja na Univerzitetu Stratklajd u Glazgovu, delila je slike i video na društvenim mrežama u satima pre užasne tragedije dok se uzbuđeno spremala da izađe sa prijateljima, prenosi Dejli rekord, piše Mirror.

Na snimku, okačenom na društvenu mrežu TikTok, a koji možete pogledati OVDE, vidi se kako tinejdžerka, spremna za provod, igra i peva neposredno pre izlaska u klub na Ibici.

ema Foto: printskrin/tiktok.com/emmaramsayyy

"Apsolutno srceparajuće, kakva lepa devojka"; "Nedostajaće mi tvoje lepo lice, spavaj lepo, prelepa devojka", glasili su neki od komentara ispod video-snimka.

Lorna Loson, direktorka srednje škole Sent Džon Ogilvi, rekla je a su svi šokirani zbog ove tužne vesti o iznenadnoj smrti Eme.

"Naše misli i molitve su sa njenom porodicom i prijateljima tokom ovog neverovatno teškog vremena. Ema će nedostajati i zauvek će imati posebno mesto u našoj školi", rekal je Lorna.

ema Foto: printskrin/tiktok.com/emmaramsayyy

"Ema je bila ljupka devojka, brižna i pažljiva, a mnogi od našeg osoblja imaju zaista lepa sećanja na vreme koje je provela sa nama. Ovo je užasno tužna vest, a naše misli, molitve i duboka saosećanja upućuju na Eminu porodicu i prijatelje", obratila se javnosti Kolet Votson, direktorka osnovne škole Svetog Marka u Hamiltonu.

"Mogu da potvrdim da je 19-godišnji britanski turista poginuo nakon pada u hotelu u San Antoniju na Ibici", rekao je portparol španske civilne garde juče nakon što je konstatovana smrt Eme Remzi.

(Telegraf.rs)

Video: Šta sve do sada znamo o nestanku Ane Knežević

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA