Za nestalom Anom Knežević tragaju u Italiji, na terenu španska i italijanska policija: David im odao trag?

 
A. R.
A. R.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Kako pišu italijanski mediji, iz svojih izvora bliskih istrazi, njen suprug je navodno taj koji je FBI-u ukazao na područje Vićence, posebno na put Kosto u Kogolo del Čenđo, gde je sugerisao da treba da potraže Anu

Da li je policija na tragu nestaloj Ani Knežević (40) koja je 2. februara nestala u Madridu? Italijanska i španska policija, kao i španski vatrogasci, pretražuju stari put u Kogolo del Čenđo u Vićenci od juče ujutru ne bi li pronašli neki trag koji vodi do žene Srbina Davida Kneževića.

Zajedno sa vatrogascima i policajcima na terenu su i psi, koji intezivno tragaju za nestalom Anom Knežević.

Kako pišu italijanski mediji, iz svojih izvora bliskih istrazi, Anin suprug je navodno taj koji je FBI-u ukazao na područje Vićence, posebno na put Kosto u Kogolo del Čenđo, gde je sugerisao da treba da potraže Anu.

Kako navode mediji, to je područje pogodno za vožnju automobilom i prekriveno je gustim grmljem. Put koji se češlja i istražuje je zatvoren po nalogu gradonačelnika, kao i na zahtev istražitelja koji drže u potpunoj tajnosti svoje aktivnosti. Na terenu su i buldožeri koji kopaju ceo teren.

Istražitelji se vode hipotezom da je u grmlju skriveno beživotno telo Ane Knežević.

David Knežević, koji je početkom maja uhapšen na Međunarodnom aerodromu u Majamiju, uhapsili su agenti FBI po povratku iz Srbije, gde mu živi majka. Uhapšen je na Floridi zbog navodne umešanosti u otmicu i nestanak svoje supruge.

Ana Knežević, nestala je u Madridu početkom februara, a u to vreme je bila rastavljena sa mužem i prošli su jako sporan razvod nakon 13 godina braka. Par je vodio kompaniju za kompjutersku podršku na Floridi.

Španske vlasti objavile su snimak ranije ove godine na kojem se vidi kako David Knežević navodno kupuje lepljivu traku i boju u spreju u gvožđari u Madridu. Samo nekoliko sati kasnije, viđen je kako sprejom farba nadzornu kameru u stanu svoje otuđene supruge, saopštila je policija.

Agenti FBI i španska nacionalna policija istražuju, a navodno su umešane i agencije za sprovođenje zakona u Srbiji i Kolumbiji, odakle je Ana Kneževič Henao.

Advokati Davida Kneževića izneli su dokaze koji tvrde da postoji odsustvo krvi u Aninom stanu što dokazuje da nije bilo borbe između para pre nestanka Kneževićke. Zbog toga, on bi trebalo da bude pušten na slobodu uz kauciju.

"Velika je anksioznost u vezi sa puštanjem Davida na slobodu. Veoma je teško vreme za porodicu", rekao je Felipe.

(Telegraf.rs)

Video: Potraga za telom Ane Knežević

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA