Kozmetičarka, njen dečko i njegova majka pronađeni mrtvi na zgarištu: Sve je jasno osim jedne stvari

 
M. P.
M. P.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Keli Maskjareli, Kolin Foster i Kamerin Ričard pronađeni su mrtvi u svojoj kući koja je zapaljena

Vlasti u Teksasu istražuju smrt troje ljudi za koje tvrde da su ubijeni pre nego što je njihova kuća zapaljena.

Keli Maskjareli, Kolin Foster i Kamerin Ričard preliminarno su identifikovani kao žrtve čija su tela pronađena u njihovoj kući u Sajpresu, Teksas, tokom vikenda, izjavio je šerif okruga Haris Ed Gonzalez, piše magazin People.

Veruje se da je Foster sin Maskjarelijeve i dečko Kamerin Ričard, prema navodima šerifove kancelarije, KPRC-TV i ABC 13. Svi su živeli u toj kući, prema rečima Gonzaleza.

Zvaničnici okruga Haris su u nedelju ujutru reagovali na požar u kući gde su pronašli tri beživotna tela, rekao je Gonzalez.

"Istražitelji za podmetanje požara su izjavili da požar deluje kao namerno izazvan upotrebom zapaljive tečnosti", naveo je šerif na društvenim mrežama.

"Utvrđeno je da je požar podmetnut nakon što su žrtve već bile mrtve", dodao je on.

Sol Suarez iz šerifove kancelarije izjavio je da su detektivi za ubistva primetili da na tela postoje znakovi nasilja i traume, prenose Houston Chronicle, Fox 26 i ABC 13.

Istražitelji veruju da je osumnjičeni pobegao kroz zadnja vrata, prenosi KPRC-TV.

"Ovo je definitivno ubistvo, a ne slučajna smrt usled požara i udisanja dima", rekao je Majkl Riči iz šerifove kancelarije za KPRC-TV.

Vlasti još objavile informacije o potencijalnim osumnjičenima ili osobama od interesa, niti su potvrdili da li tragaju za jednom ili više osoba. Riči je rekao da kuća nije potpuno izgorela, što je omogućilo istražiteljima da prikupe određene dokaze, prenosi ovaj medij.

Istražitelji su odvukli crvenu "korvetu" kao predmet istrage jer ju je Foster nedavno kupio, rekli su za ABC 13.

Komšija je prijavio da je čuo lupanje vrata automobila rano ujutru na dan požara, ali nije prepoznao vozača, prenosi ovaj medij.

Komšije su izjavile da je porodica bila ljubazna, ali povučena, prenosi KPRC-TV.

Vlasti još istražuju kako je požar počeo i ko ga je podmetnuo, prema Fox 2 Houston. Do utorka nisu objavljeni novi detalji. Šerifova kancelarija nije odmah odgovorila na zahtev magazina People za komentar.

(Telegraf.rs)

Video: Emotivan govor Džozefa Bajdena na Konvenciji demokrata u Čikagu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA