Kristina kao da je predosetila smrt: Poslala drugarici jezivu poruku, onda su je policajci ubili u prodavnici

 
A. R.
A. R.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Policajci su izbezumljenu ženu pokušali da spreče da ih napadne biber sprejom, ali kako je to nije zaustavilo, oni su je upucali četiri puta

Kristinu H. (31) ubila su dva policajaca zato što ih je napala nožem u jednom supermarketu u Minhenu, zbog čega su oni odmah otvorili vatru.

Dva policajca su četiri puta upucala Kristinu, koja je na licu mesta ostala mrtva.

Prethodno je ona potegla nož na njih u marketu, a samo šest sati ranije, poslala je prijateljici poruku uznemirujućeg sadržaja.

"Mislim da će danas biti smrti", pisalo je u poruci.

Policajci su biber sprejem pokušali izbezumljenu ženu da spreče da ih napadne, ali kako je to nije zaustavilo, oni su je upucali četiri puta.

"Naravno da sam bila zabrinuta za nju, molila sam se, znala sam za njene mentalne probleme još od kada je bila tinejdžerka", rekla je prijatljica kojoj je Kristina poslala poruku.

Prema navodima policije, mlada žena im je od ranije bila poznata, a u vezi brojnih krivičnih dela.

U periodu pre tragičnog događaja, Kristina je tri puta bila u psihijatrijskoj bolnici jer je predstavljala opasnost po sebe i druge.

Kobnog dana, Kristina je bila u restoranu sa roditeljima, a navodi se da se posvađala sa ocem. Ona je odjurila iz restorana, vidno besna i uputila se u supermarket.

Policajci su prvo pokušali da smire Kristinu, ali kako u tome nisu uspeli, ona je potegla nož na njih.

Pretila je policajcima koji su koristili biber sprej ali se nije smirila. Vikala im je: 'Nož, bežite, dalje od mene'. Udaljenost između 31-godišnje žene i policajca je bila samo metar, piše Bild.

Nemački mediji prenose da postoje snimci kamere koje dokumentuju šta se dogodilo u samoposluzi, a koji se trenutno nalaze u policiji na analizi.

Međutim, Državna kriminalistička policija i javno tužilaštvo takođe istražuju da li je upotreba vatrenog oružja bila zakonita. Uključenim policajcima je pružena psihološka podrška.

(Telegraf.rs)

Video: Šta sve do sada znamo o nestanku Ane Knežević

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA