Vaspitač bacio devojčicu sa dva metra visine na pod, postoji snimak nasilja u vrtiću u SAD: "Ovako me udario"

 
A. R.
A. R.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

"Rekla je svojoj sestri, rekla je 'moj vaspitač me je ovako udario', a ona je skočila na pod i pala nazad. Rekla sam svom mužu: 'Vidi, pazi šta ona govori'", priča majka

Radnik u obdaništu na Floridi uhapšen je zbog optužbi da je ljutito udario dete i bacio ga na pod, saopšteno je iz policije.

Marlisa Kiera Rozier (25) optužen je za zanemarivanje deteta kojem je nanelo teške telesne povrede. Na snimcima sa video-nadzora vidi se kako je digao dete dva do tri metra od zemlje i nasilno ga bacila na pod u dnevnoj sobi, pokazuje izjava pod zakletvom, prenio je Fok 35.

Istraga o navodnom incidentu počela je u utorak nakon što je vlasnik M&M porodičnog centra na Floridi prijavio da njihov vaspitač zlostavlja devojčicu u kolektivu.

Devojčica je prilikom incidenta počela da plače više nego obično i rekla je roditeljima u ponedeljak uveče da je boli zadnjica, prijavljeno je policiji.

Prema izjavi pod zakletvom, detektivi su pregledali snimke sa nadzornih kamera i posmatrali dete kako se igra sa igračkom i "srećno skače okolo". Na snimku, Marlisa je izgovorio nekoliko reči, a zatim ljutito prišao detetu i udario je po glavi pre nego što je pala na pod.

Rozier je ponovo prišao detetu oko 20 minuta kasnije, uhvatio je za ruke i podigao je dva do tri metra od zemlje pre nego što je agresivno odveo devojčicu do ugla i bacio je na pod, što je rezultiralo da je dete udarilo glavu u zid, piše Fox News.

"To je srceparajuće. Ne volim da ga gledam jer me naljuti svaki put kada ga vidim", rekla je devojčicina majka, Eni Smit, za Fok 35.

Smit se prisetila da je njena ćerka pokušala da objasni šta se dogodilo u incidentu.

Marlissa Qyera Rozier Foto: Brevard County Sheriffs Office

"Rekla je svojoj sestri, rekla je 'moj vaspitač me je ovako udario', a ona je skočila na pod i pala nazad. Rekla sam svom mužu: 'Vidi, pazi šta ona govori'", rekla je majka.

Druga vaspitačica je obišla učionicu nakon što je čula jak udarac, ali je vaspitač rekao da je sve u "najboljem redu i da je devojčica pala". Kada je upitan o incidentu, Rozier je ponovo tvrdio da je devojčica pala pre nego što je otišla na ručak i da se nije vratila na posao ostatak dana.

"Obdanište je sve uradilo kako treba. Preduzeli su radnju koju su morali da preduzmu. Zaposleni je dobio otkaz", navedeno je.

Vaspitač je pušten na slobodu uz kauciju od 5.000 evra a tek predstoji suđenje u postpuku.

(Telegraf.rs)

Video: Šta sve do sada znamo o nestanku Ane Knežević

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA