Amerikanac počinio jeziv zločin na Balkanu: Ženu našli zadavljenu, pse pobijene, roditeljima poslao pismo

 
I. N.
I. N.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Mediji pišu i da je u stanu pronađeno oproštajno pismo, adresirano na Vercove roditelje, u kojem se "izvinio što nije postao čovek i što se nije odrekao poroka"

Amerikanac Metju Džejms Verc (53), koji je radio kao predavač na univerzitetu u Tirani, brutalno je ubio svoju suprugu i njihove pse, nakon čega je izvršio samoubistvo.

Njihova tela pronađena su u ponedeljak, a prema navodima medija, žena je bila zadavljena, psi su pobijeni, a Verc je potom sebi presudio vešanjem.

Policija je saopštila da je Vercova supruga, Saraga Inda Lilis Sartika (48), pronađena zadavljena kanapom u jednoj sobi u stanu koji su iznamljivali. Sumnja se da je pse tukao do smrti bejzbol palicom.

Takođe, policija je došla i u posed pisma koje je Verc napisao, u kojem je opisao svoje postupke. Iz stana gde su pronađena beživotna tela i leševi životinja odneta su četiri lap-top računara i bejzbol palica.

"U jednoj od soba u iznajmljenom stanu naši pripadnici su pronašli telo državljanke Indonezije Sarage Inde Lilis Sartike (47). Ona je ubijena, tačnije zadavljena kanapom. Takođe, u stanu su pronađeni i psi, a veruje se da su psi pretučeni nasmrt tvrdim predmetom, najverovatnije bejzbol palicom", navodi se u saopštenju policije.

Kako se navodi i Verc i Saraga su imali boravišne dozvole u Albaniji i bili su zvanično u braku.

"Američki državljanin Metju Džejms Verc je bio zaposlen kao nastavnik u privatnoj obrazovnoj ustanovi u Tirani, dok je njegova suprga bila nezaposlena", naveli su iz policije.

Policija je saopštila i da je zaplenjeno vozilo marke mercedes, koje je Verc vozio, kao i njegov mobilni telefon.

"Tela su preneta na obdukciju", naveli su iz policije.

Albanski mediji pišu i da je u stanu pronađeno oproštajno pismo, adresirano na Vercove roditelje, u kojem se "izvinio što nije postao čovek i što se nije odrekao poroka". U pismu je roditeljima poručio i da će "one koje voli povesti sa sobom".

Navodno je u pismu naveo imena ljudi kojima je dugovao novac, ali je naveo i da je na računima ostavljeno dovoljno para da dugovi budu vraćeni.

Mediji pišu da je Verc već četiri godine živeo u Albaniji.

(Telegraf.rs)

Video: Emotivan govor Džozefa Bajdena na Konvenciji demokrata u Čikagu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bale

    20. avgust 2024 | 23:19

    To je njima u genima jos od kaubojskih dana, pljackat, oter, ubit kao dobar dan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA