Brat i advokat nestale Ane Knežević tvrde da su dokazi protiv Srbina jaki: "Pravda će biti zadovoljena"

 
A. R.
A. R.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

"Želimo da se u ovom trenutku fokusiramo na rizik od bekstva i na ove milione dolara kojima on ima pristup", rekao je advokat na konferenciji povodom prethodnog ročišta

Advokat i brat nestale Ane Knežević rekli su da je na poslednjem ročištu trebalo da fokus bude na tome da li osumnjičeni David Knežević ima dovoljno novca da pobegne i na procenu njegove finansijske situacije.

"Slučaj je veoma jak protiv gospodina Kneževića i znamo da će pravda biti zadovoljena", rekao je advokat Adam Ingber.

"Želimo da se u ovom trenutku fokusiramo na rizik od bekstva i na ove milione dolara kojima on ima pristup", dodao je.

Anin brat Felipe Henaoa i Ingber doveli su u pitanje dešavanja koja su nedavno bila aktuelna, a tiču se novih dokaza koji idu u prilog osumnjičenom Davidu.

"Na sudu su izneti dokazi umesto da se razmatra finansijska situacija Davida Kneževića", rekao je avokat Ingber koji tvrdi da je Knežević primio milione dolara nakon prodaje nekretnina za koje tvrdi da ih "više nema".

Advokati Davida Kneževića izneli su dokaze koji tvrde da postoji odsustvo krvi u Aninom stanu što dokazuje da nije bilo borbe između para pre nestanka Kneževićke. Zbog toga, on bi trebalo da bude pušten na slobodu uz kauciju.

David Knežević muž nestale Ana Knežević Foto: Broward County Sheriff

David Knežević, koji je optužen za kidnapovanje svoje supruge Ane Knežević ranije ove godine, izjasnio se u junu da nije kriv ni po jednoj optužbi. On je prošlog meseca uhapšen kada se vratio u Majami iz Srbije.

Ana Knežević, nestala je u Madridu početkom februara, a u to vreme je bila rastavljena sa mužem i prošli su jako sporan razvod nakon 13 godina braka. Par je vodio kompaniju za kompjutersku podršku na Floridi.

Ana Knežević Foto: Privatna arhiva/telegraf.rs

Španske vlasti objavile su snimak ranije ove godine na kojem se vidi kako David Knežević navodno kupuje lepljivu traku i boju u spreju u gvožđari u Madridu. Samo nekoliko sati kasnije, viđen je kako sprejom farba nadzornu kameru u stanu svoje otuđene supruge, saopštila je policija.

Agenti FBI i španska nacionalna policija istražuju, a navodno su umešane i agencije za sprovođenje zakona u Srbiji i Kolumbiji, odakle je Ana Kneževič Henao.

"Velika je anksioznost u vezi sa puštanjem Davida na slobodu. Veoma je teško vreme za porodicu", rekao je Felipe.

(Telegraf.rs)

Video: Šta sve do sada znamo o nestanku Ane Knežević

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA