Nikola (19) poginuo u Albaniji: Vozio džet ski sa drugarom, došlo do sudara, prijatelj uhapšen

 
A. R.
A. R.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Njih dvojica su odmah prevezeni u bolnicu Skadar, gde je Nikola preminuo tokom noći

Nikola Jorio (19) iz italijanske provincije Kazerta, stradao je u nesreći na džet skiju kada se sudario sa drugarom u Velipolju, u turističkom naselju u Albaniji.

Mladić je doživeo nesreću 17. avgusta prilikom odmora u Albaniji.

Prema prvoj rekonstrukciji, Nikola je teško povređen sudaru dva džet skija.

Njih dvojica su odmah prevezeni u bolnicu Skadar, gde je Nikola preminuo tokom noći.

Albanska policija je saopštila da, prema prvim saznanjima, nesreća se dogodila usled opasnim manevara koje su dvojica mladića izvodila oko kilometar od obale.

Njegov drugar, koji je upravljao drugim džet skijem, Di Tela, uhapšen je zbog ubistva iz nehata.

Gradonačelnik grada Casal di Principe, u kojem je živeo Nikola, izjavio je porodici saučešće i objavio na Fejsbuku kako se saoseća i solidariše sa svima kojima je ovaj gubitak teško pao.

"Sa dubokim bolom i velikom tugom saznajem za tragičnu smrt mladog Nikole Jorija, jednog našeg sugrađanina od samo 19 godina. Nikola je bio žrtva strašne nesreće u vodama Velipoja, u Albaniji, tokom, kako je trebalo, bezbrižnog odmora. Vest je duboko potresla našu zajednicu. U ovom trenutku ogromnog bola, želim da izrazim svoje najdublje saučešće Nikolinoj porodici. Moje misli idu ka njima, kao i za sve one koje su ga poznavali i voleli. Kao gradonačelnik, stavljam se na raspolaganje da pružim bilo kakvu podršku porodici u ovom teškom trenutku. Naša zajednica je ujedinjena u tuzi i spremna da podrži svakoga kome je potrebno", navodi se u objavi.

(Telegraf.rs)

Video: Šta sve do sada znamo o nestanku Ane Knežević

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA