Tragedija za tragedijom: Pet motociklista poginulo u razmaku od nekoliko minuta

 
M. P.
M. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Engleska: Pet motociklista poginulo u razmaku od par minuta na putevima oko Bakstona

U nedelju, u veoma kratkom vremenskom razmaku, petorica motociklista je smrtno stradalo na putevima u okolini grada Bakstona u engleskoj grofoviji Derbišajer, preneli su danas lokalni mediji.

Trojica motociklista, svi muškarci u 50-im godinama života, poginula su u nedelju oko 9.45 u sudaru na autoputu A53 nadomak Bakstona, prenosi londonski The Sun navodeći da su u nesreći učestvovala trojica motociklista sa motorima marke "Dukati", kao i kombi i automobil.

Kako prenosi londonski tabloid u bolnicu su prebačeni vozač kombija, kao i dve osobe iz automobila, ali njihove povrede nisu opasne po život.

Nešto kasnije oko 10.20 časova dogodila se druga fatalna nesreća na autoputu A6, takođe u oblasti Bakstona u kojoj su učestvovala dva motocikla i automobil.

Policija je saopštila da su dvojica motociklista, obojica u 20-im godinama, preminuli na licu mesta.

"Njihove porodice su obaveštene o ovoj tragediji i naše misli su sa njima u ovom trenutku", navodi se u saopštenju policije Derbišajera i apeluje se na lokalno stanovništvo da obavesti policiju u slučaju da poseduju snimke nesreće ili neke druge značajne informacije.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Ukrajinci srušili Putinu ključni most

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA