Žena izbodena nasmrt, dve osobe u kritičnom stanju nakon napada u Mančesteru: Uhapšen osumnjičeni (22)

 
A. R.
A. R.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Sedamnaestogodišnja devojka i 64-godišnji muškarac prebačeni su u bolnicu sa "povredama opasnim po život"

Jedna 43-godišnja žena je umrla, a dve osobe su zadobile povrede opasne po život nakon uboda nožem u Mančesteru.

Muškarac star 22 godine uhapšen je zbog sumnje da je izvršio ubistvo nakon incidenta u oblasti Gorton u blizini Longsighta, saopštila je policija Velikog Mančestera.

Sedamnaestogodišnja devojka i 64-godišnji muškarac prebačeni su u bolnicu sa "povredama opasnim po život", nakon što su zadobili "teške ubodne rane", dodaje policija.

"Razumemo da će lokalna zajednica i šire širom Velikog Mančestera biti s pravom šokirani i zabrinuti nakon što se jutros probudimo i čuju ovu tragičnu vest", rekao je detektiv nadzornik Tobi Fejsi, piše Sky news.

"Naše misli ostaju sa pogođenima i njihovim najmilijima u ovom teškom trenutku. Činimo sve što možemo da ih podržimo. U roku od nekoliko minuta od obavljenog poziva, naši službenici su bili na licu mesta i izvršeno je hapšenje. Pokrenuta je istraga i mi smo u vrlo ranoj fazi istrage. Imali smo detektive na terenu koji su radili cele noći pokušavajući da otkriju šta se dogodilo i zašto. Lokalni službenici će ostati u zoni i vršiti istragu, kao i povećan broj dobro vidljivih patrola. Ako imate bilo kakvih nedoumica, razgovarajte s njima", rekao je nadzornik Tobi Fejsi.

(Telegraf.rs)

Video: Šta sve do sada znamo o nestanku Ane Knežević

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA