Ukrajinci objavili snimak vojnih akcija u Rusiji: Pucnjava, eksplozije, vatra, ruski vojnici se predaju...

 
M. P.
M. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 17

"Zasede, napadi, ciljanje artiljerijom i uzimanje zarobljenika svakodnevni su posao operatera Snaga za specijalne operacije na neprijateljskoj teritoriji", opisale su Snage za specijalne operacije (SOF) Oružanih snaga Ukrajine objavljene snimke

Snage za specijalne operacije (SOF) Oružanih snaga Ukrajine prikazale su snimke dela svojih borbenih operacija u Kurskoj oblasti Ruske Federacije.

"Neprijateljske snage pokušavaju se sakriti u industrijskim zonama, na pripreljenim položajima i u civilnim kućama. Vojnici jedne od divizija SSpO Ukrajine demonstriraju deo svog rada na identifikovanju i uništavanju neprijateljskih snaga", navodi se u opisu objave.

"Zasede, napadi, ciljanje artiljerijom i uzimanje zarobljenika svakodnevni su posao operatera Snaga za specijalne operacije na neprijateljskoj teritoriji", opisali su svoje zadatke.

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski rekao je da je cilj Ukrajine da stvori tampon zonu na teritoriji Rusije, a prema nekim procenama Ukrajina je osvojila oko 1.000 kvadratnih kilometara ruske teritorije.

Objavljeni su i snimci vazdušnih napada u kojima je uništen još jedan od mostova koji služe za snabdevanje ruskih snaga u delu Kurska koji su napali Ukrajinci.

(Telegraf.rs)

Video: Ukrajinci srušili Putinu ključni most

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    19. avgust 2024 | 13:59

    Opsolutno ih Ukrajna iz dana u dan brsti ko Zec Kupus uskoro stizu do Moskve

  • Podgorica

    19. avgust 2024 | 13:24

    Pa Kako onda, cak I po vasem pisanju, ljekari u snagama Kijeva koje su usle u Kursku oblast rade fanonocno?! Koga linece, koga operisu?

  • Podgorica

    19. avgust 2024 | 13:27

    Ukri imaju najcufniji nacin ratovanja u ljudskoj istoriji, iduci iz pobjedu u pobjedu, svakodnevnim zapomazu trazeci mir.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA