Ratka otišla u Španiju kod dečka i nestala? "On tvrdi da je kupila kartu za Beograd, ali u avion nije ušla"

 
N. S.
N. S.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Prijatelji mole za pomoć kako bi pronašli Ratku

Na društvenim mrežama pojavila se informacija da je u Španiji nestala Srpkinja, Ratka Jovanović (48) iz Progara, i to pod veoma čudnim okolnostima.

Njene prijateljice i komšije šire apel u nadi da će čuti bilo šta o Ratki kojoj se, kako navode, trag gubi 28. juna 2024 godine, i do danas se o njoj ništa ne zna.

Kako navode prijateljice, ona je otišla u Španiju u Malagu kod svog partnera i nestala. Ističu da njen momak tvrdi da je njoj kupljena karta za 3. jul za Beograd, ali dodaju da ona nije ni ušla u taj avion.

- Njegova izjava je da je samo preko noći izašla, sela u taksi i od tad Ratka ne postoji - tvrdi drugarica koja dodaje da su joj te reči sumnjive jer je poznaje.

- Malo je čudno da se uputi usred noći na aerodrom u zemlji čiji jezik nije savladala. Još više me boli kao ljudsko biće što ova objava ima samo tri deljenja od ovoliko mojih prijatelja. Svakom od vas se ovako dešto može desiti - piše očajna prijateljica na svom Fejsbuku koja se pita gde je nestala empatija kod ljudi.

Komšije se digle na noge

Komšinica iz Srbije tvrdi da Ratka nema nikoga ko bi je tražio osim njih - komšija i prijatelja. Kažu da njena koleginica nije otisla u Progar kod njene stare majke niko ne bi znao da je nestala.

- Svi znamo Ratku. Radila je u našem komšiluku 20 godina. Juče sam saznala sa je žena nestala negde u Španiji. Previše je informacija, verovatno i dezinformacija. Zabavljala se sa momkom iz kraja koji zivi i radi u Španiji grad Malaga. Ratka nema nikoga ko bi je tražio osim nas komšija. Ako njen dečko vidi post, neka se oglasi i odbaci sumnje sa sebe. Što se mene tiče Ratka nije sama i dosta ljudi će je tražiti - piše komšinica.

- Znala je naše probleme, srećne trenutke, deca su nam odrastala i ona je dvadeset godina bila svedok njihovog odrastanja. Mnogo je ovde nejasnoća, oprečnih informacija. Trebaćete nam da pokrenemo priču i ubrzamo istini da izađe na videlo. Jedno je sigurno, Ratka nikada majku ne bi ostavila,  Ako ste ljudi, javite se da Ratka ne bude sama - nadovezuje se druga komšinica.

Nije poznato da li je slučaj prijavljen policiji. Telegraf.rs je pokušao da stupi u kontakt sa Ratkinim prijateljima koji dele apel po mrežama, ali ne niko nije oglasio do objavljivanja ovog teksta.

(Telegraf.rs)

Video: "Ona od dečaka pravi muškarca": Mladi Čačani otkrili da li žele u vojsku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA