Monstrum pušten! Brutalno silovao devojku i skoro je ubio, njenog brata je unakazio, a sada je na slobodi!

 
I. Ć.
I. Ć.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 3

Devojka je na vratu imala rez od 6 centimetara, koji je bio na milimetre od presecanja glavne arterije, rez na jeziku i prelom kičmenog pršljena

Jedan od najgorih silovatelja u Britaniji, koji je više puta izbo mladu ženu i ostavio je "na milimetar od smrti," pušten je iz zatvora, piše Daily Mail.

Hejdn Prejger je tada izveo ono što je sudija opisao kao "ubilački napad" i bio je osuđen na doživotnu kaznu 2012. godine. On je uleteo u stan i napao brata i sestru, uzrasta 15 i 20 godina nožem, a zatim je silovao devojku.

Prejger - tada star 22 godine - provalio je kroz vrata žrtve u ranim jutarnjim satima dok su spavali. Izbo je devojku, zaključao je u kupatilu i silovao je.

Na sudu je rečeno da je ona bila "na pet minuta od smrti."

Brat je krenuo ka Prejgeru da zaštiti sestru, ali je bio izboden 11 puta.

Devojka, koja nije imenovana, rekla je da je bila "ponižena i mučena" - a veći deo svega su čuli policajci nakon što je pozvala broj 999 za pomoć.

Nož korišćen u napadu bio je savijen, dok je drugi pukao iznad drške. Žena je brutalno silovana, a njena kosa je bila vezana za lavabo.

Odbor za uslovni otpust je potvrdio za Mail Online da je prošle godine održano ročište na kojem je odlučeno o puštanju Prejgera na slobodu, posle samo 12 godina na robiji.

Izvor Daily Maila je rekao: "Siguran sam da bi žrtve ovog slučaja postavile pitanje da li je pravda zadovoljena."


"Uvek postoji rasprava da bi doživotna kazna trebala da znači doživotno. Očigledno to nije bio slučaj ovde."

Devojka je na vratu imala rez od 6 cm, koji je bio na milimetre od presecanja glavne arterije, rez na jeziku i prelom kičmenog pršljena.

Provela je šest nedelja u bolnici i sada ima poteškoća sa govorom, gutanjem, držanjem u rukama i hodanjem. Doktori su rekli da je malo verovatno da će ikada moći da trči.

Dečak je pretrpeo rane od noža na vratu, grudima, ruci i ramenu, kao i obrnuti rez u obliku slova 'J' na obrazu, koji je prodro u usta.

U sudu je pročitano nekoliko izjava o uticaju na žrtve, u kojima je žrtva opisala sebe kao "ružnu i uništenu" - i kao "čudovište".

U jednoj je rekla: "Radije bih umrla nego da se borim za ostatak svog života," a u drugoj je dodala: "Samo želim dan kada ću se vratiti u normalu. Ali znam da će to biti dug put dok se ne vratim."

Dečak je govorio o svom besu i mentalnoj patnji i o tome kako je propustio obrazovne i sportske prilike. "Ovo bi trebala biti najbolja faza mog života," dodao je.

Prejger je priznao dva krivična dela pokušaja ubistva i jedno silovanje.

(Telegraf.rs/Daily Mail)

Video: Pravilna ishrana je osnova zdravlja: U kojim količinama možete koristiti šećer, a da se ne ugojite

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lord

    17. avgust 2024 | 13:45

    Mislio sam da mi imamo najgore sudije,izgleda da su nas ovi nadmasili...

  • Delta 12

    17. avgust 2024 | 13:25

    I ovo nam je demokratija u Engleskoj, stidite se!Ispadose zrtve jos i krive!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA