Dečak (3) ostao zaključan u vrelim kolima i umro: Otac ga ostavio da ode u kupovinu?

 
A. R.
A. R.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Dečak je pronađen u džipu, parkiranom pored supermarketa u okrugu Kalamazu, u državi Mičigen, u utorak kada je njegov tata stao tamo posle posla

Trogodišnji dečak preminuo je nakon što ga je otac ostavio u vrelom automobilu i navodno otišao u kupovinu.

Dečak je pronađen u džipu, parkiranom pored supermarketa u okrugu Kalamazu, u državi Mičigen, u utorak kada je njegov tata stao tamo posle posla.

Sumnja se da je smrt deteta nastupila zbog visoke temperature u kolima, a istraga će se voditi u tom pravcu, potvrdili su iz Kancelarije šerifa okruga Kalamzu.

Za sada nije poznato koiko dugo je džip sa detetom unutra bio parkiran na pomenutoj lokaciji, piše Metro.

Spoljna temperatura je u toku nesreće dostigla oko 30 stepeni Celzijusa. Ako se potvrdi da je smrt uzrokovana toplotom, to bi bila prva u Mičigenu ove godine.

Podsetimo, otac, koji je svoju ćerku Parker Šoltes ostavio u kolima dok je navodno igrao igrice, prilikom saznanja da je njegova dvogodišnja devojčica mrtva, imao je izuzetno tužnu i dramatičnu reakciju.

Kristofer Šoltes (37) iz Arizone, pao je na kolena kada su mu policijski službenici rekli da je njegova ćerkica ostala u kolima i umrla nakon što ju je zaboravio.

(Telegraf.rs)

Video: Šta sve do sada znamo o nestanku Ane Knežević

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nata

    16. avgust 2024 | 16:53

    Koliki kreten moras da budes da bi ostavio dete u kolima zbog kupovine???!!! Jel to znaci da zena moze sve sa decom da radi,a muskarcu bi dete samo smetalo??? Sta?? Kao satro on je organizovaniji?!Uvek me potresu ovakve objave,kao i vecinu!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA