≫ 

Sad je jasno: Putinu je ostala još samo jedna opcija, da li se Rusija uopšte može odbraniti?

 ≫ 

Ruski vojni blogeri u objavama navode da je situacija teška za odbranu te da “neprijatelj još uvek ima inicijativu i zato, iako sporo, povećava svoju prisutnost u regiji Kurska”

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Dušan

    28. avgust 2024 | 08:28

    Rusija jeste podbacila upadom prilično velikih, i dobro opremljenih i obučenih brigada, u nebranjenu Kursku oblast. Ipak, Rusija je uspela da zaustavi napredovanje Ukrajinaca, nanese im velike gubitke od nekoliko hiljada iskusnih vojnika, i uništi popriličan broj tehnike, a pri tome izvrši veliko napredovanje u Dombasu! Protiv Rusije ratuje ceo nacistički NATO pakt! Naime Ukrajina je napumpana najsavremenijim oružjem NATO-a, jer ogromnu granicu prema Rumuniji i Poljskoj, nije mogla zatvoriti! U Ukrajinu su se sjatili okoreli neonacisti zapada! U sadašnjem momentu rešenja još nema, jer će Rusija teško dobiti rat pomoću konvencionalnog naoružanja, a ne želi nikakvu mobilizaciju, jer bi to bilo samoubistvo svog naroda! S obzirom na tvrdoglavost Ukrajinskog rukovodstva (poput našeg pod Miloševićem), rat se neće brzo završiti! Naime, Rusija mora posegnuti za nuklearkama, ali tu postoji jedan problem, na kom upravo sada Rusija radi! Problem je što su nuklearne bojeve glave, kojima raspolaže Rusija, ipak suviše snažne za taktičke udare, jer bi došlo do ogromnih razaranja, i do sekundarne kontaminacije čitave Evrope, naravno i evropskog dela Rusije! Setimo se šta je prouzrokovala havarija Černobiljske nuklearne elektrane! Radio-aktivni oblak, prekrio je čitavu Evropu, čak do Skandinavije! S obzirom da Rusi ne mogu leteti iznad zaštićenog Ukrajinskog prostora, ostaje da izrade nulearke manje kilotonaže, i njima nanesu nuklearbe udare po Ukrajini, i nateraju ih na kapitulaciju!

  • Nemo

    27. avgust 2024 | 13:25

    Vrlo lako su ušli,znali su slabe tačke,ali kako će da izađu ne znam!

  • Svetozar Zivkovic

    25. avgust 2024 | 18:17

    Rusija rat ne moze izgubiti po cenu nuklear.nog sukoba!Uskoro ce krenuti kontraofynziva koja ce i biti zavrsna za postajanje Ukrajine kao drzave.Zivi bkli pa vidjeli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA